The Ritz-Carlton, patru experiențe de vacanță

0
457
The Ritz-Carlton Hotels

The Ritz-carlton oferă – chiar și în perioada rece și umedă a iernii – destinații scăldate în soare, care abia așteaptă să fie explorate. De fapt, cu temperaturi care se retrag din maximele de vară, iarna poate fi cel mai bun moment pentru a călători în Florida, Caraibe sau America Latină și a obține cele mai bune amintiri care vă vor conduce spre primăvara mult așteptată. Vă invit să explorați patru dintre cele mai spectaculoase destinații oferite de rețeaua The Ritz Carlton.

Scuba diving – The Ritz-Carlton Cancun (Mexic)

Scufundare în Cancun (Mexic) – începeți experiența de vacanță cu o lecție de scufundare în piscina The Ritz-Carlton Cancun. Clasa de două ore face parte dintr-un curs de trei zile care culminează cu emoționantă experiență în largul coastei. În aceste ape calde din Marea Caraibelor veți întâlni o lume curtoaz, stele de mare, bancuri de pești colorați și broaște țestoase de până la cinci metri.

Canale în Fort Lauderdale – Florida (SUA)

Explorați canalele din Fort Lauderdale, Florida (SUA) – cunoscut sub numele de “Venezia Americii”, Fort Lauderdale este străbătut de aproximativ 26 kilometri de canale pitorești, o parte din cei 4800 kilometri Intercoastal Waterway care se întind între coastele Oceanului Atlantic și Golful Mexicului. Dacă doriți să vizitați această parte a lumii, luați una din bărcile disponibile pentru turiști sau vizitați la bordul unui taxi nautic magazinele și restaurantele înșirate de-a lungul apei. Pentru cei care vor să evadeze în natură, optați pentru o plimbare în Everglades – pentru a admira flora și fauna colorată a zonei, inclusiv populația de aligatori și pume de Florida.

Palm Beach – The Ritz-Carlton Aruba (Țările de Jos)

Relaxați-vă în Palm Beach, Aruba (Țările de Jos) – The Ritz-Carlton Aruba oferă superbe priveliști către Palm Beach, o fâșie întinsă pe circa 3,2 kilometri de nisip alb și ape turcoaz liniștite. Bucurați-vă de spectaculoase priveliști într-o relaxare totală, în confortul luxos pe care îl oferă piscina și plaja reședinței, cu ajutorul unor facilități personalizate, fructi proaspete și băuturi variate. Activitățile recreative includ volei pe plajă și tenis (un sport foarte popular în zonă, jucat pe nisipul terenului de volei).

Păduri de Mangrove – Grand Cayman (Teritoriu Britanic)

Lecții de caiac în Grand Cayman (Teritoriu Britanic) – mangrovele sunt păduri întâlnite de-a lungul țărmurilor tropicale, a râurilor și estuarelor, cu rădăcini adânci în apele de coastă, un loc potrivit pentru creșterea puilor a numeroase specii de animale și pești de recif. Ai ocazia să experimentezi frumusețea lor liniștită până aproape de hotelul The Ritz-Carlton, cu ajutorul Grand Cayman Mangrove Kayak Adventure, un program derulat în cadrul Ambassadors of the Environment. Cu ajutorul unui caiac dublu – cu fundul din sticlă – aveți ocazia de a admira flora fauna întâlnită în această parte a lumii. Nu-mi rămâne decât să vă invit să treceți pragul agenției de turism preferate, optând pentru una dintre destinațiile propuse în acest material. Detalii despre The Ritz-Carlton aveți AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.