The Outlierman, despre eleganță atemporală!

0
128
The Outlierman

The Outlierman a lansat mănușile de condus Cognac Fingerless Stringback Driving, o linie care se alătură colecției The Heritage. Cu un stil și rafinament atemporal, mănușile se doresc a fi companionul perfect pentru o zi de condus în arșița verii, construcția lor îmbinând piele moale Nappa și bumbac de cea mai bună calitate. Sinonime cu mănușile de condus din anii 1950/1960, noile produse sunt realizate manual în atelierul mărcii și asigură o aerisire perfecta a pielii, alături de o aderență sporită în timp ce conduceți.

The Outlierman (mănuși verde măslin)

Colecția include mai multe variante, mănușile fiind realizate de către artizanii The Outlierman în Napoli – un oraș cunoscut pentru pentru calitatea produselor manufacturate. Cu un stil elegant și atemporal, mănușile sunt renumite pentru linia lor de design. “Aceste mănuși se prezintă cu o particularitate specială: cusătura este îndreptată către exterior, eliminând orice spațiu dintre mână și volan. Este modul prin care noi am reușit să oferim produsului o calitate extraordinară, transmisă din generație în generație de către artizanii mărcii”, spune Andrea Mazzuca (Fondatorul The Outlierman).

Mai multe știri auto AICI

O colecție care oferă pasionaților un nivel înalt de confort și liniște, oferind libertate și sensibilitate maximă pentru degetelor, asigurându-se în același timp că sunt tipul perfect de mănuși pentru călătoriile întreprinse de-a lungul țării. O caracteristică importantă este oferită de respirabilitate – garantată de materialul croșetat din bumbac – degetele având libertate de mișcare și prindere, ideale în situațiile în care sunteți nevoit să vă aranjați părul suflat de vânt. Iar aici trebuie să-l cităm din nou pe Andrea Mazzuca, acesta menționând: “Mănușile de condus sunt un exemplu de artizanat italian, atenție la detalii și complexitate”.

The Outlierman (mănuși în tonuri albastre)

Cum vara se apropie, nu există un moment mai bun în care să optați pentru a deține o astfel de pereche de mănuși, utile în escapadele planificate de-a lungul țării. Un produs clasic, cu tonuri de culoare atent alese și materiale de cea mai bună calitate: piele moale Nappa și bumbac fin. Disponibile într-o varietate de culori – cognac, verde măslin, albastru, roșu și negru – fiecare reflectă interiorul și exteriorul mașinilor sport: nuanțe rafinate și farmec atemporal. De asemenea, fiecare pereche de mănuși este însoțită de un sac de protecție, ele sunt păstrate la un nivel optim de siguranță. Detalii the Outlierman AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here