The Outlierman, accesorii pentru condus

0
26
The Outlierman (accesorii)

The Outlierman este o companie de origine italiană, creată pentru a răspunde nevoilor unor consumatori eleganți, aflați în căutarea unor produse rafinate și atemporale, accesorii care să se potrivească cu unele dintre cele mai exclusiviste automobile din lume. După închiderea temporară a activității The Outlierman – cauzată de răspândirea pandemiei de coronavirus – compania, cu sediul în Bologna, a redeschis business-ul, furnizând șoferilor din întreaga lume unele dintre cele mai luxoase accesorii pentru condus.

The Outlierman (genți de călătorie)

The Outlierman este un business născut din dorința de a realiza cele mai fine accesorii auto, designerii companiei fiind angrenați în crearea celor mai noi și elegante produse destinate condusului. Vorbind despre redeschidere, Andrea Mazzuca (Fondatorul mărcii The Outlierman) a menționat că: “După o perioadă de închidere temporară, suntem deosebit de încântați să redeschidem business-ul și să începem livrarea unora dintre cele elegante accesorii auto”. “Pandemia de Covid-19 a lovit puternic afacerile din întreaga lume, inclusiv în numeroase sectoare din Italia. Dorim să recuperăm cât de mult posibil în perioada următoare”.

The Outlierman (mănuși de condus)

A fost o perioadă dificilă pentru noi, mai ales după anularea Pebble Beach Concours d’Elegance, ceea ce însemnat că nu am putut lansa colaborarea pe anul 2020. Cu toate acestea, suntem deja în curs de dezvoltare a proiecției pe anul viitor și sperăm să venim cu noutăți pe anul 2021. “Suntem dornici să revenim în cadrul atelierului, să continuăm să împărtășim pasiunea noastră cu alți oameni îndrăgostiți de automobilism din întreaga lume”. “Sănătatea și siguranța colegilor mei este primordial, artizanii mărcii urmând să beneficieze de dispoziții stricte de igienă, în timp ce produc unele dintre cele mai calitative produse”.

The Outlierman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here