The Macallan, poveste inspirată de râul Spey

0
551
The Macallan Edition No.6

The Macallan are ca sursă de inspirație – pentru seria Edition No.6 – peisajele uluitoare din jurul distileriei și depozitelor mărcii, în special râul Spey, cel care care se învecinează cu proprietatea. Minunile naturii sunt integrate în fiecare butoi The Maccallan maturat, înainte de a fi selectat manual de către experții distileriei. Toate cinci tipuri distincte de butoaie – folosite la realizarea Ediției No.6 – au fost special alese de Steven Bremner (The Macallan Whisky Master).

The Macallan Edition No.6 (râul Spey)

Acesta a avut ca sursă de inspirație vechile povești despre râu și peisajele care îl înconjoară. Pentru această ediție, butoaiele de stejar American și European au fost selectate pentru a crea un profil de aroma care va oferi o experiență multi-fațetată; de la culoarea naturală bogată și până la aroma stratificată, acestea sunt urmate de nuanțe profunde și pline de satisfacții. În acest punct, trebuie să menționă și faptul că legendarul râu Spey – care străbate proprietatea distileriei The Macallan – este renumit la nivel internațional ca fiind casa puternicului somon de Atlantic. Totodată, The Macallan Ghilie este custodele râului Spey și pledează pentru susținerea faunei sălbatice (atât pentru speciile care populează râul, cât și pentru cele din regiune străbătută de acesta).

The Macallan Edition No.6 (lifestyle)

Pe porțiunea care străbate proprietatea, există posibilitatea pentru pasionații pescuitului să-și testeze abilitățile în prinderea – și eliberarea lui în mediul natural – somonului de Atlantic prin utilizarea faimosului instrument Hardy. O măsură binevenită, ținând cont că somonul de Atlantic este în acest moment o specie amenințată cu dispariția. Prin urmare, The Macallan a decis să colaboreze cu Atlantic Salmon trust pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare a acestuia spect și stabili modalități concrete de conservarea a râului Spey și nu numai. Revenind la Ediția No. 6, whisky-ul se prezintă cu o culoare de alamă antică, în timp ce aroma este de fructe proaspete, nucșoară, ghimbir, ciocolată, caramel, vanilie și stejar. De asemenea, palatul are tonuri de prune și portocale dulci, scorțișoară, nucșoară, caramel și ovăz, în timp ce finișul de fructe proaspete și condimente se transformă în ciocolată și ovăz prăjit.

Detalii aici: THE MACALLAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.