The Macallan celebrează universul cafelei!

0
28
The Macallan Harmony Collection

Producătorul scoțian de whisky The Macallan a prezentat noile expresii care formează seria limitată The Harmony Collection. O colecție care explorează viitoarea călătorie a ambalajelor mărcii, fiecare lansare încorporând sub-produse organice, oferindu-le acestora o nouă viață!

Sesiune masterclass (foto The Macallan)

Noua colecție The Macallan Harmony este compusă din single malt-urile Inspired by Intense Arabica și Smooth Arabica. Sunt whisky-uri care celebrează universul cafelei și au ca sursă de inspirație delicioasele boabe de cafea Arabica din Etiopia. Fiindcă am pomenit de produse organice, trebuie menționat că ambalajele au fost create prin reciclarea cojilor boabelor de cafea. Un demers care arată grija mărcii pentru mediul natural.

Produsele

Steven Bremner a creat a două whisky-uri intense și aromate, expresii perfecte pentru a se potrivi cu cafeaua. Pentru această colecție, expertul a găzduit un masterclass cu cei mai buni experți în domeniul cafelei. El a explorat călătoria boabei de la câmp până la ceașcă, descoperind profilul distinct al aromelor în fiecare etapă. Inspirat de boabele de cafea Arabica, Steven a selectat o combinație de butoaie de stejar american și european.

Expresia Smooth Arabica (foto The Macallan)

Inspired by Intense Arabica amintește de o cafea espresso dulce, dar puternică, cu un AVB mai mare de 44%. Totodată, sortimentul Smooth Arabica transmite aromele unui americano delicat și condimentat, care se manifestă la un AVB de 40%. Sunt expresii care pot fi combinate cu cafea, oferind o nouă modalitate de a savura un whisky The Macallan. “Există multe paralele în crearea cafelei și whisky-ului”, spune Steven Bremner.

Ambalajele

În semn de omagiu adus cafelei, noile expresii sunt prezentate în ambalaje elegante care încorporează cojile boabelor de cafea. Rezultat secundar al cafelei, ambalajele au fost realizate de expertul italian Michele Posocco de la producătorul de hârtie Favini. Culoarea roșie a expresiei Inspired Intense by Arabica reflectă fructele de cafea. Totodată, nuanța verde Smooth Arabica este o trimitere către boabele de cafea neprăjite.

Detalii marcă aici – ARABICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.