The Macallan & Bentley, viitor mai sustenabil!

0
566
The Macallan & Bentley (foto: Bentley Motors)

The Macallan și Bentley au prezentat ieri un parteneriat unic, bazat pe patrimonul bogat al celor două mărci. Cele două emblematice mărci britanice vor dezvolta colaborări exclusiviste, promovând viziunea asupra unui viitor mai durabil.

Bentayga & Flying Spur Hybrid (The Macallan Estate (foto: Bentley Motors)

Unite de pasiunea pentru măiestrie, artizanat, creativitate și inovație, cele două entități vor împărtăși eexperiența în materie de sustenabilitate. Totodată, vor urmări excelența fără compromisuri pentru care mărcile sunt recunoscute la nivel global. O măiestrie The Macallan în producția de whisky completată de expertiza Bentley în lumea mașinilor de lux. Colaborare care va duce la crearea de produse inspiraționale.

Experiențe captivante

Parteneriatul va aduce consumatorilor experiențe captivante, care oferă lux atemporal și un angajament pentru o lume mai progresivă. Prezentat la The Macallan Estate – Speyside/Scoția – parteneriatul a fost însoțit de lansarea noului Flying Spur Hybrid. Un pas înainte realizat de Bentley Motors în mobilitatea durabilă, parte a strategiei Beyond100. “Transformarea Bentley este o misiune interesantă”, spune Adrian Hallmark (Președinte/Director Bentley).

Interior sitilerie The Macallan Estate (foto: Bentley Motors)

“În lunile și anii care vor urma vom învăța unii de la alții pentru a avansa împreună programele noastre. Vom lucra la produse și proiecte cu adevărat extraordinare. Mărcile noatre împărtășesc pasiunea pentru calitate și artizanat, acum și pentru sustenabilitate autentică”, completează A. Hallmark. Totodată, Igor Boyadjian (Director General The Macallan) a spus: ”Cele două mărci au un trecut bogat și valori comune”.

Oportunități de colaborare

”Colaborarea oferă oportunități remarcabile de a compara cunoștințele câștigate în timp și de a învăța unul de la celălalt. Vom susținem o nouă viziune despre afacerile, clienții și produsele noastre”. ”Un obiectiv cheie al parteneriatului va fi angajamentul pentru un viitor mai durabil. Peisajul natural al domeniului The Macallan Estate oferă platforma perfectă pentru a ne lansa împreună în această călătorie”, adaugă Igor Boyadjian.

Bentayga (The Macallan Estate; foto: Bentley Motors)

Colaborarea se va concentra inițial pe domenii cheie, incluzând parcursul companiilor către neutralitatea emisiilor de carbon. De asemenea, se acordă atenție cercetării în domeniul materialelor sustenabile și parteneriat pentru identificarea furnizorilor sustenabili locali. În plus, va cuprinde o gamă largă de proiecte și produse dezvoltate în comun de The Macallan și Bentley. Totodată, se vor adăuga experiențe dedicate clienților și evenimente în colaborare.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.