The Botanist a lansat ambalajul sustenabil!

0
880
The Botanist (Tin Planter Render)

The Botanist a lansat un nou pachet cadou inovator, care încurajează fanii să refolosească ambalajul pentru cultivarea plantelor aromatice acasă. Pachetul cadou include o sticlă de gin artizanal Islay Dry și un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla iconică The Botanist. Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice.

The Botanist – Tin. Planter Render

Sperăm ca fanii să cultive plante aromatice acasă pentru a le folosi la crearea cocktailurilor preferate, marca The Botanist. Menționând schimbarea, Douglas Taylor (Director Executiv al Distileriei Bruichladdich) a spus: “În calitate de distilerie acreditată B Corp, ne străduim să promovăm sustenabilitatea în tot ceea ce facem. Acest pachet cadou – marca The Botanist – este o premieră pentru noi: prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta acum cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil”.

The Botanist – Tin Planter. Render

Alături de tin planter, pachetul cadou include o sticlă de 70cl precum și o listă de rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă de fiecare dintre dumneavoastră. Produs pe îndepărtata insula hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă, poate fi savurat sec, într-un G&T decorat cu plante locale și de sezon, sau într-un cocktail. Setul cadou The Botanist va fi disponibil la comercianți selectați, precum și pe platforma importatorului oficial.

The Botanist – Tin Planter Render

Ginul este conceput, distilat și fabricat artizanal la Distileria Bruichladdich din insula Islay, la obținerea lui folosindu-se 22 de plante locale, specifice insulei. James Donaldson (Professional Forager The Botanist) culege manual în timpul primăverii, al verii și toamnei, plantele folosite pentru obținerea ginului. Cele 22 de plante sunt distilate lent, la foc mic cu apă pură de izvor din Islay, într-un distilator Lomond Still, denumit cu afecțiune Ugly Betty de către Adam Hannett (Head Distiller). Rezultatul este un gin complex, care scoate la iveală caracterul și aromele locale specifice insulei Islay. Detalii aici: THE BOTANIST

Mai multe detalii aici: STORIES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.