Textilele în moda actuală

0
46

Textilele – În urmă cu puţin timp vă prezentam ultima creaţie a celor de la Hublot, un rezultat al colaborării cu Berluti. Ei bine, se pare că eforturile mărcilor masculine se îndreaptă către astfel de colaborări, branduri precum Santoni, Hublot sau Adidas reuşind să stabilească o serie de parteneriate, ele acoperind astfel o nișă nouă în ce priveşte produsele premium. În loc să colaboreze cu alte case de modă, aceste mărci au ales să se adreseze sectorului textilelor, noi colecţii fiind puse la dispoziţia consumatorilor. Fie că este vorba despre mobilierul de ultimă generaţie sau draperii de la Rubelli (Italia), despre compania modernistă şi artistică a celor de la Kvadrat (Danemarca), o pasiune comună pentru culoare şi textură ajută aceste mărci să găsească un numitor comun. Fiecare dintre aceste trei colaborări reprezintă o expresie fluidă a ambelor mărci implicate în proiect şi merită a fi adăugate pe lista produselor “must-have”.

Adidas & Kvadrat – Chiar dacă nu este o marcă premium, Adidas merită să fie menţionată în această categorie pentru colaborarea sa cu Kvadrat, o companie angrenată în sectorul textilelor şi cunoscută pentru angajamentul de durată în domeniul artelor, precum şi pentru colaborarea recentă cu designer-ul Raf Simons. Pantofii sport Stan Smith Kvadrat sunt acum disponibili online şi, cunoscând tendinţa actuală pentru pantofii de tip sneakers, ei se aşteaptă la o creştere a vânzărilor într-o perioada foarte scurtă. Mai multe detalii aici (www.adidas.com).

Hublot & Italia Independent – O marcă orologeră cunoscută pentru creaţiile sale deosebite, chiar dacă recentele modele Classic Fusion Chronograph Italia au fost de-a dreptul surprinzătoare. Ţesăturile Rubinacci au fost selecţionate pentru a îmbrăca cadranele ceasurilor, cele şase piese ce fac parte din această colecţie oferind un farmec sartorial uniform, spre deosebire de alte modele existente la acest moment pe piaţă. Mai multe detalii aici (www.hublot.com).

Santoni & Rubelli – Parteneriatul dintre Santoni şi Rubelli a intrat deja în al cincilea an, el rămânând o expresie tipică a stilului elegant italian. Colecţia a inclus o gamă largă de stiluri ale mărcii Santoni atât pentru bărbați, cât şi pentru femei, în cadrul acestor colecţii regăsind pantofi de tip Loafer, Oxford şi alte modele îmbrăcate în ţesăturile producătorului veneţian de textile Rubelli. Mai multe detalii aici (www.santoni.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here