TESLA MODEL P SMARTPHONE, VIITORUL?

0
873

Elon Musk este cunoscut pentru viziunea lui, el petrecând ultimele două decenii pentru a realiza unele dintre cele mai de succes autovehicule, transformând complet mai multe domenii industriale – precum cea a automobilelor sau spațială. Recent, Elon Musk a anunțat următorul său proiect: crearea unui smartphone perfect, acesta urmând să se concentreze atât pe formă, cât și pe funcție.

Tesla Model P

Plecând de la ideea creerii unui dispozitiv conectat la mașinile sale electrice, Elon Musk a colaborat cu designerul Martin Hajek pentru a realiza unul dintre cele mai spectaculoase telefoane ale momentului. De altfel, printre lucrările designerului olandez se numără mai multe concepte interesante, enumerând aici și recent-prezentatul concept Citroen eCV. Referitor la modelul smartphone-ului – denumit Tesla Model P – așa cum se putea destul de ușor anticipa, acesta dispune de un design sculptural, ce evocă estetica autoturismelor Tesla. În același timp, telefonul dispune de un finisaj roșu-lucios și o aripioară ce aduce cu o coloană vertebrală (pe spatele aparatului), semn al ADN-ului recunoscut al companiei Tesla.

De asemenea, grilele pentru boxe sunt produse din fibră de carbon – ce adaugă sportivitate dispozitivului – în timp ce zona destinată camerei frontale seamănă cu partea din față a unui autovehicul Tesla Model S/X. Totodată, smartphone-ul dispune de un design rotunjit – ce aduce cu cel al mașinilor Tesla – în timp ce afișajul este la fel de curbat pe margini. În ansamblu, conceptul Tesla Model P Smartphone pare a fi unul premium și nu seamănă cu telefoanele întâlnite în acest moment la vânzare (la nivelul piețelor internaționale). În fine, se naște următoarea întrebare: vrea cu adevărat Elon Musk să intre pe piața telefoanelor inteligente? Nu știm încă, dar cu siguranță viitorul urmează să ne răspundă la această întrebare. Mai multe detalii despre telefon sunt disponibile aici (TESLA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.