Terzihan, omagiu adus mediului natural!

0
346
Terzihan ((Snake Double – inel din aur roz de 18k, diamante albe și champagne)

Terzihan este o marcă cu origini pierdute în Imperiul Persan și cu o scurtă oprire în Istanbul, înainte de a se stabili definitiv în Lisabona, capitala unui alt fost mare imperiu: Portugalia. Fiindcă ne aflăm la începutul primăverii, nu puteam alege un moment mai bun pentru a reflecta asupra mediului natural și al frumoaselor creature care îl populează. aceasta este sursa de inspirație pentru designerii turci de bijuterii Terzihan – piesele prezentate fiind o extensie a colecției “Animal” – o serie de pandantive oferind doamnelor creaturi speciale, lucrate în metale și pietre prețioase.

 

 

Terzihan (Silver Fox Medallion – aur roz de 18k, diamante albe, champagne & negre)

Vorbind despre noua colecție, Cem Terzihan (Directorul Creativ al mărcii Terzihan) spune: “Încă din copilărie am fost fascinate de natură și frumaosele creature care o populează. prina ceastă colecție, intenționez să sărbătoresc animalele care au avut o semnificație majoră în copilăria mea. Sper că voi inspira pe cei care le poartă sau le observă, pentru a ne aminti că avem cu toții responsabilitatea de a proteja și conserva aceste viața acestor animale”. De asemenea, ca parte a lansării acestei colecții speciale, C. Terzihan a menționat că, “Sumele încasate din vânzarea bijuteriilor vor fi donate 100% către organizații caritabile”.

Terzihan (Golden Deer Medallion – aur galben de 18k, diamante albe, safire tsavorite albastre)

În cadrul colecției sunt prezente șase tipuri de animale, fiecare fiind realizat într-o ediție limitată la numai cinci unități, toate numerotate. Astfel, beneficiile rezultate din vânzarea “Grumpy Panda Medallion” vor fi donate către fundația Pandas International, în timp ce vânzarea “Emerald Hummingbird Medallion” se vor duce către Hummingbird Society, British Deer Foundation urmând să primească sumele aferente “Golden Deer Medallion” și, în sfârșit, National Fox Welfare beneficiind de sumele încasate de la “Silver Fox Medallion”. Înc ele din urmă, “Classy Gold Fish Medallion” se vor duce către Fresh Water Habitats Trust.

Terzihan (Grumpy Panda Medallion – aur roz de 18k, diamante albe și negre)

Cu o familie prezentă în comerțul Imperiului Persan din secolul al XVIII-lea- strămoșii servind aici ca sartori imperiali – marca de bijuterii Terzihan a fost fondată în anul 1974 în cadrul Marelui bazar din Istanbul. Cunoscut pentru design-ul lor inovativ – pe alocuri chiar neortodoxe – afacerea familiei de bijutieri utilizează tăieturi neobișnuite a pietrelor prețioase, rezultatul fiind deseori unul cu adevărat spectaculos. Cu o tradiție adânc înrădăcinată în spațiul oriental – cunoscut pentru bogația bijuteriilor – familia a ales să un loc special pentru boutique-ul lor: Lisabona, capitală a unui fost mare imperiu commercial. Detalii Terzihan AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.