TAG Heuer lansează noua generație Connected

0
97
TAG Heuer Connected

TAG Heuer a fost un pionier pe segmentul ceasurilor de lux conectate încă din 2015, marca elvețiană introducând încă de atunci o varietate de modele. Astăzi, cel mai recent model este Connected Modular Golf Edition – aflat la a treia generație – un ceas vizionar prin care TAG Heuer face o declarație de design și tehnologie, întărind pe termen lung poziția de lider la categoria ceasurilor de lux conectate.

TAG Heuer Connected (foto TAG Heuer)

Connected este o combinție unică între rafinamentul și eleganța unui ceas inspirat de un model cronograf – realizat în cea mai pură tradiție orologeră – cu experiența digitală modernă, personalizată și orientată către performanță. El oferă clienților un ceas impresionant și versatil, potrivit pentru a îmbunătății stilul de viață individual, de la serviciile conectate zilnic de la Wear OS (realizat de Google) și până la experiențe sportive imersive, în principal datorită noii aplicații Sports care oferă o urmărire detaliată pentru golf, atletism, ciclism, mers pe jos, sau alte sesiuni – ceasul având încorporat un GPS pentru monitorizarea ritmului cardiac.

TAG Heuer Connected (lifestyle)

Frédéric Arnault (Chief Strategy & Digital Officer în cadrul TAG Heuer), care a condus dezvoltarea acestui proiect ambițios încă de la începutul lui, a menționat că: “Ceasul Connected a fost proiectat cu aceeași pasiune și atenție la detalii ca și ceasurile tradiționale. Calitatea execuției este esențială în tot ceea ce facem și nu ne compromitem niciodată asupra esteticii sau emoțiilor. Connected nu este doar un ceas frumos, ci și o experiență cu adevărat imersivă, deoarece acum se află într-un ecosistem digital orientat către sport și performanțe. Navigarea a fost profund rafinată, astfel încât produsul să fie mai intuitive și mai ușor de utilizat”.

TAG Heuer Connected (lifestyle images)

“Aceste funcții exprimă brandul într-un mod complet nou și oferă posibilități nelimitate în ce privește inovația pentru viitor. Datorită talentului și dedicării echipelor mărcii, nou Connected este un produs cu adevărat definitoriu pentru marcă, care va conduce dezvoltarea către o nouă eră pentru companie”. În fine – începând de astăzi – noul ceas Connected este disponibil pentru a fi comandat de clienți la nivel internațional. Ceasul va fi disponibil într-o rețea selectată de retailer și boutique-uri TAG Heuer începând cu 13 martie 2020, pasionații având posibilitatea de a-l achiziționa prin intermediul platformei online a mărcii. Mai multe detalii AICI.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here