TAG HEUER, O NOUĂ EDIȚIE ASTON MARTIN

0
458

Parteneriatul dintre Aston Martin și TAG Heuer a avut ca rezultat ceasurile denumite “TAG Heuer Carrera Caliber Heuer 01 Aston Martin Special Edition”. Noua ediție reprezintă cel de-al doilea ceas al acestui parteneriat, parteneriatul dintre cele două mărci fiind anunțat în cadrul Salonului Auto de la Geneva – desfășurat în cursul lunii martie a acestui an.

Ediția specială dispune de o carcasă din oțel, cu un diametru de 45 mm, ce este completată de o ramă din ceramică neagră – pe suprafață ei fiind gravată mențiunea “Aston Martin Racing”. Așa cum era de așteptat, estetica ceasului este inspirată de mașinile sportive realizate de constructorul britanic Aston Martin – liniile ceasului fiind proiectate astfel încât să evoce “viteză, pista de curse și pistoanele”. Alte elemente de design, inspirate de autoturismele Aston Martin, includ modelul skeletonizat al mecanismului, sursa de inspirație fiind oferită de detaliile de design ale celui mai nou model al mărcii britanice – “Vantage”.

Totodată, suporții de prindere a curelei au rolul de a evoca caroseria automobilelor Aston Martin. Conform domnului Marek Reichman (Director Executiv al companiei Aston Martin), “Acest ceas este o reflexie frumoasă a limbajului de design atât al mărcii Aston Martin, cât și a companiei orologere TAG Heuer”. “Fiecare piesă va oferi proprietarului său gustul unui stil de viață luxos – din perspectiva Aston Martin – marca acordând o atenție deosebită a fiecărui detaliu. De asemenea, ceasurile se vor bucura de o construcție manufacturată, calitatea fiind sinonimă cu filozofia celor două mărci”, încheie domnul M. Reichman. În fine, mai trebuie să menționăm că noua ediție se află deja în vânzare la comercianții cu amănuntul (la nivel internațional), prețul acestei ediții limitate fiind de aproximativ 6700,00 dolari. Mai multe detalii aici (www.tagheuer.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.