TAG Heuer a lansat Aquaracer

0
25

Cu lansarea a două noi modele Aquaracer, TAG Heuer introduce o culoare on-trend pentru bărbații și femeile care sunt în căutarea unui ceas inovator, un model care îmbină moda cu funcționalitatea. Inspirat de fascinantele nuanțe de verde ale oceanului, producătorul elvețian de ceasuri a creat două modele Aquaracer cu cadran verde, acestea remarcându-se prin funcționalitate sportivă pe orice tip de teren.

Aquaracer (43 mm)

Ceasurile sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor, și se remarcă prin versatilitatea lor de zi cu zi și tehnologia specială pentru scufundări. Ideale pentru o persoană sau pentru un cuplu, aceste moderne modele Aquaracer îi invită pe posesori să traiască un stil de viață elegant și rafinat – fie că se află într-o croazieră, fie că explorează lumea din adâncurile oceanului. Modelul TAG Heuer Aquaracer – cu un diametru de 43 mm – dispune de un uimitor cadran de culoare verde, design-ul liniilor orizontale putând fi asemuite cu docurile din lemn unde acostează bărcile cu pânze. În dreptul orei 3 există o fereastră de dată, în timp ce cifrele de pe cadran sunt marcate cu lac negru – la fel și triunghiul poziționat în dreptul orei 12. Pentru a diferenția cele două modele, ceasul destinat femeilor are un diametru de 32 mm și indicatoare elegante de oră cu diamante, triunghiul din dreptul orei 12 fiind în nuanță de alb.

Aquaracer (32 mm)

Ambele ceasuri sunt realizate din oțel inoxidabil, brățările fiind produse din același material, ceasul masculin beneficiind de un mecanism “Calibre 5 Automatic”, în timp ce modelul feminin este alimentat de un mecanism cu cuarț. Cele două ceasuri Aquaracer se prezintă cu o carcasă robustă și elegantă, ele fiind potrivite atât pentru activități sportive (pe orice tip de teren), cât și pentru explorările subacvatice. Ambele modele sunt echipate cu cele șase caracteristici standard de scufundare (prezente la toate modelele din colecția Aquaracer): rezistență la apă (până la 300 metri), o ramă rotativă unidirecțională, o coroană înșurubată, indicatoare de oră/minut luminiscente, încheietoare dublă de securitate și cristal de safir. Elegante, sofisticate și îndrăznețe, aceste noi modele se adaugă la colecția istorică Aquaracer și sunt o interpretare contemporană a ceasurilor rezistente la apă pe care TAG Heuer le-a dezvoltat de-a lungul istoriei sale. Două modele atemporale, precise și fiabile, ceasurile Aquaracer sunt pregătite să-și însoțească posesorii oriunde vor merge aceștia. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here