TAG Heuer, ediție Connected Bright Black!

0
39
TAG Heuer - Connected Bright Black Edition (foto TAG Heuer)

TAG Heuer a selectat cele mai fine materiale, într-o elegantă și atemporală combinație de tonuri de culaore negru și auriu. Rezultatul este ediția specială Connected Bright Black Edition, un smartwatch cu design exclusive și interfață digitală actualizată!

Connected Bright Black (foto TAG Heuer)

În construcția ceasului au fost utilizate cele mai fine materiale – titan sau ceramică – în tonuri de culoare negru și auriu. Rezultatul este o superbă reinterpretare a modelului Connected, un ceas care combină stilul, estetica sofisticată și performanțele tehnologice. Interfața digitală a ceasului a primit și ea o atenție specială. Astfel, ediția Connected Bright Black include noi versiuni ale fațetelor, precum și un cadran nou – denumit Eclipse.

Eleganță performantă

Ceasul este prevăzut cu un cadru elegant din ceramică, curea de piele, geam din cristal de safir și marcaje aurii. Rezultatul este un ceas cu accente luxoase, aspect completat de performanțele tehnologice care îl difeențiează de alte modele. Carcasa este realizată din titan de gradul 2, ceea ce îi confer acestui model un aspect Black “Titanium”. Un efect obținut prin sablare și depunerea unui strat de carbon (DLC), cu un elegant finisaj mat.

Curele Connected Bright Black Edition (foto TAG Heuer)

Eleganța acestei piese este îmbunătățită de rama din ceramică neagră, polișată pentru obținerea contrastului cu carcasa. Rama prezintă gradații și marcaje din lac auriu, oferind ceasului finisaje subtile și sophisticate. Ceasul este însoțit de trei curele interschimbabile, realizate din cauciuc și acoperite cu piele de bună calitate. Culorile alese sunt negru, albastru și maro, posesorul având la îndemână mai multe opțiuni pentru schimbarea aspectului.

Elemente personalizate

Estetica sofisticată a ceasului este completată de interfața digitală, îmbunătățită cu o serie de noi  și elegante caracteristici. Ediția Connected Bright Black va include un cadran denumit Eclipse, create intern și disponibil doar pentru seria Connected. Special pentru această ediție, noul cadran Eclipse va fi personalizat cu tonuri de culoare aurii. În plus, șase cadrane ale colecției au fost și ele reproiectate pentru a se potrivi cu tonurile acestei ediții.

De exemplu, cadranele Helios, Classic și Porsche sunt reinventate cu elemente aurii pentru a se armoniza cu design-ul ceasului. Proprietarii noului model vor avea acces la numeroase combinații, precum Helios, Synopsis, Timekeeping sau Classic din colecția de bază. Ediția este disponibilă în magazinele mărcii sau partenere, modelul putând fi achiziționat și online prin intermediul pltaformei TAG Heuer.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.