TAG Heuer a lansat o nouă aplicație Wellness!

0
853
TAG Heuer Connected (Wellness)

TAG Heuer este pionierul segmentului de ceasuri inteligente de mai bine de cinci ani, exemplele cele mai bune fiind modelele lansate pentru pasionații de golf. Pornind de la aceste exemple, Manufactura elvețiană a anunțat lansarea unei noi aplicații Wellness care permite utilizatorilor să-și urmărească activitățile zilnice mult mai simplu și eficient. De la începători și până la sportivii de performanță, ei sunt motivați să împărtășească un stil de viață activ și sănătos.

TAG Heuer Connected (aplicație wellness)

O nouă caracteristică – exclusiv Wellness – a ceasului TAG Heuer Connected permite utilizatorilor să rămână în formă, aceștia putând să-și urmărească datele biometrice în timpul activităților desfășurate pe parcursul unei zile. Cu două obiective zilnice și un rezumat săptămânal, aplicația îi motivează și ajută pe utilizatori să înțeleagă efortul depus de coprul lor. Lansarea aplicației Wellness vine după succesul incredibil al noului ceas TAG Heuer Connected, scopul ei fiind acela de a introduce în universul Connected un număr cât mai mare de utilizatori.

Mai multe știri auto AICI

“Cu aplicația Wellness, adăugăm un nou capitol ofertei noastre de ceasuri inteligente. În decurs de un an, Manufactura și-a definit statutul de eleganță și utilitate în sport. A fosta doptat de jucători de golf, bicicliști și o gamă largă de amatori de activități sportive. În plus față de eleganță și sportivitate, utilizatorii noștri și-au exprimat interesul puternic pentru a-și urmări stilul de viață și sănătatea. Putem spune că apreciem contribuția lor și știm cât de important este să rămânem activi în această perioadă”, menționează Frédéric Arnault (CEO-ul companiei TAG Heuer).

TAG Heuer Connected (aplicație lifestyle)

Practic, utilizatorul își poate monitoriza activitatea zilnică (numărul d epași), intensitatea activităților (timpul aferent activităților fizice), nivelul efortului perceput de corp (monitorizarea ritmului cardiac) și impactul cuantificat al exercițiului (calorii arse). Totodată, aplicația vine și cu o pagină Wellness nouă care oferă informații despre evoluția în timp a utilizatorului și a calității exercițiilor efectuate. De asemenea, pagina se concentrează pe marcarea progresului constant al utilizatorului, ca o motivație TAG Heuer de a rămâne activ și în formă.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.