TAG Heuer are un nou brand ambassador!

0
439
TAG Heuer & Tommy Fleetwood

TAG Heuer a anunțat colaborarea cu jucătorul de golf Tommy Fleetwood. În vârstă de 29 ani, jucătorul britanic este câștigătorul a cinci turnee European Tour și membru al echipei care a câștigat European Ryder Cup în 2018. Jucătorul de golf este imaginea noului ceas TAG Heuer Connected Golf Edition și va colabora îndeaproape cu inginerii de software ai echipei TAG Heuer Connected din Paris, el urmând să ofere expertiza sa profesională pentru dezvoltarea celui mai ceas din clasă, aplicația venind să îmbunătățească experiența generală a jucătorului de golf!

TAG Heuer – TAG Heuer Connected

Tommy Fleetwood s-a remarcat odată cu câștigarea primului său titlu – European Tour în 2013 – în cadrul Johnie Walker Championship și a terminat în top 50 patru sezoane consecutive la Race to Dubai, înainte de a obține al doilea titlu la Abu Dhabi HSBC în anul 2017. De altfel, acest sezon s-a dovedit a fi unul revoluționar pentru Tommy Fleetwood, jucătorul câștigând prestigiosul French Open, el alăturându-se elitei golfului și urcând între primii zece sportive în clasamentul Mondial, terminând totodată pe locul unu în Europa. Și-a apărat cu succes titlul în 2018 la Abu Dhabi HSBC, ajungând pe locul doi la US Open Championship.

TAG Heuer (Tommy Fleetwood)

Pentru noua colecție, Tommy Fleetwood va colabora îndeaproape cu manufactura în dezvoltarea TAG Heuer Golf, o aplicație utilizată în acest moment de peste 200.000 de jucători activi. Un pachet de funcții vin să ajute sportivii, incluzând aici cartografierea 3D, urmărirea loviturilor, statistici profesionale și noua caracteristică Driving Zone – creată pentru a sprijini creșterea nivelului de joc. Menționând aceste funcții, Frédéric Arnault (CEO-ul Manufacturii Elvețiene) spune: “TAG Heuer Connected Golf Edition este deja un reper în comunitatea jucătorilor de golf. Suntem încântați de colaborarea cu Tommy, unul dintre cei mai dinamici jucători din lume”.

TAG Heuer (detaliu ceas & jucător)

Există o legătură puternică între orologerie și golf. Puterea și precizia sunt factori esențiali în golf, diferența între o lovitură bună și una mai puțin bună fiind un detaliu important. Cea mai mică ajustare poate menține mingea de golf în afara spațiului cu nisip și în linie spre gaură, un aspect important și în orologerie: în fiecare zi, designerii și ceasornicarii mărcii se apleacă assupra detaliilor minuțioase care pot afecta precizia și performanțele unui ceas. Tommy Fleetwood este interfața perfecta între un joc solicitant și un brand angajat să creeze instrumente care să-I ajute pe jucătorii de golf să-și îmbunătățească performanțele. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.