TAG Heuer, ediție inspirată de vară

0
201
TAG Heuer Connected (Summer Edition - Oțel)

TAG Heuer și-a îmbunătățit colecția Connected cu trei noi referințe – cu stiluri și culori noi – fără a afec compromisuri în ce privește funcționalitatea de înaltă tehnologie. Cele trei ceasuri vin să completeze cea de-a treia generație TAG Heuer Connected (lansată în luna martie) și recenta ediție Connected Golf (din luna iunie), noile modele bazându-se pe succesul liniei elegante a smartwatch-ului și a celor main oi materiale: două carcase din oțel inoxidabil și ramă din ceramică albastră, precum și o carcasă din titan ultra-ușor.

TAG Heuer Connected (Summer Edition – Blue)

Noul model este o combinație unică între rafinamentul și eleganța unui ceas cronograf inspirational, realizat în cea mai pură tradiție orologeră, cu experiența digitală modernă, personalizată, orientată către sport și performanțe zilnice. Un ceas de mână versatil, perfect pentru a îmbunătății stilul de viață al clienților. O experiență pe încheietura mâinii completată de aplicația mobilă TAG Heuer, care permite o personalizare și o mai mare perspectivă asupra activităților purtătorului. Astfel, cele trei modele – cu o carcasă de 45 mm – ies imediat în evidență, datorită liniei de design unice și a curelelor în culori vii care se pot schimba: galben neon, verde, portocaliu, roșu sau kaki, în funcție de locul sau gustul viitorului proprietar.

TAG Heuer Connected (Summer Edition – Neon)

Linia prezintă o gamă largă de stiluri: un ceas din oțel cu aspect elegant, care poate fi utilizat în cadrul unor întâlniri de business sau formale; o variantă sportivă, perfect pentru plajă sau terenul de golf; o variantă orientată către performanță, din titan, pentru clienții cei mai pretețioși. Fiecare smartwatch poate fi personalizat – cu ajutorul a numeroase opțiuni realizate in-house de artizanii mărcii – respectând spiritul estetic al casei orologere. De asemenea, manufactura introduce și opțiuni noi de cedrane – luminoase – perfecte pentru toate generațiile Connected, pe durată verii. Noile ceasuri TAG Heuer Connected sunt disponibile începând cu această lună în rețeaua companiei, precum și platforma de comerț electronic a mărcii.

Detalii aici: TAG HEUER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here