TAG Heuer Connected, ediție dedicată golfului

0
559
TAG Heuer Connected Golf Edition

TAG Heuer continuă să se bazeze pe succesul răsunător al ceasului TAG Heuer Connected, adăugând linii noi și elegante, orientate spre performanță. Aceste noutăți includ o ediție specială pentru jucătorii de golf, care combină eleganța sportivă și funcționalitatea inegalabilă a aplicației TAG Heuer Golf în cadrul unei experiențe digitale concepute personalizat, potrivite pentru orice stil de viață.

TAG Heuer Connected Golf Edition (set accesorii)

Combinând tehnologia avansată din domeniul orologeriei cu pasiunea dovedită pentru golf și lumea sportului, TAG Heuer a prezentat zilele trecute cea de-a treia generație Connected a ceasului Golf Edition lansat în martie (a.c.). Este pentru a doua oară când producătorul de ceasuri elvețian a creat o piesă specială pentru comunitatea de golf – prima ediție fiind lansată în 2019, alături de una dintre cele mai bune aplicații. Proiectată și dezvoltată de o echipă de experți a mărcii condusă de Frédéric Arnault (Chief Strategy and Digital Officer), aplicația Golf dispune de funcții care ajută la urmărirea cursului în timpul jocului, precum harta 3D, urmărirea fotografiilor, scoruri, statistici și noua Driving Zone.

TAG Heuer Connected. Golf Edition

Împreună cu aplicația Sport este oferită și gama de servicii conectate oferite de noul ceas – alături de Connected Wear OS by Google™ – acesta fiind companionul perfect atât pe terenul de golf, cât și în afara acestuia. “TAG Heuer Connected Golf Ediion își consolidează și mai mult poziția în segmentul smartwatch-urilor de lux cu o piesă concepută pentru a stimula jocul și a ieși în evidenția jucătorul pe parcursul acestuia. Ceasul Connected va oferi oricărui jucător un avantaj competitiv”, explică Frédéric Arnault. “Aducând împreună forma și funcția într-un mod cu totul nou, ceasul oferă o experiență digital ușoară, el fiind orientat către performanță, nu numai pentru golf, ci pentru nuemroase alte activități sportive sau cotidiene”.

TAG Heuer Connected Golf Edition (mingii personalizate)

Fiecare detaliu a fost conceput pentru a ajuta la perfecționarea strategiei jucătorului și pentru a îmbunătății exactitatea jocului, astfel încât acesta să se poată concentra pe plăcerea jocului, fără a face însă compromisuri în ce privește eleganța și stilul. De altfel, ceasul Connected este o combinație unică între clasicul cronograf și experiența digital modernă, personalizată și orientate către performanță. Marca orologeră oferă clienților un ceas de mână versatile, îmbunătățind stilul de viață individual și jocul de golf. Cu o carcasă de 45 mm, realizată din titan negru ultra-ușor, ceasul se bucură de finisajele raffinate ale cronografelor TAG Heuer. Luneta din ceramic neagră are gravate 18 gradații, care servesc ca referință pentru performanțele găurilor.

TAG Heuer Connected Golf. Edition

Ceasul este oferit împreună cu o curea din cauciuc alba și cusături verzi, textura fiind asemănătoare cu modelul unei mingi de golf, aceasta fiind completată de o curea perforate din cauciuc negru pentru utilizări cotidiene sau formale. Datorită acestui sistem de brățări interschimbabile, purtătorul își poate schimba aspectul în funcție de locul unde se află. De asemenea, se pot achiziționa diferite alte modele – curea neagră cu cusături roșii, portocalie sau kaki – opțiunile fiind completate de una din oțel. Cadranul dispune de un ecran tactil OLED ultra-lizibil și active, acesta fiind protejat de un cristal de safir rezistent la zgârieturi. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, ecranul alternează între modul active și mediu, indicând întotdeauna timpul.

TAG Heuer Connected Golf Edition.

Este bine de știut că ceasul vine însoțit de un încărcător pentru baterii și este livrat alături de o geantă de călătorie dedicate, alături de o cutie care include patru tricouri marca TAG Heuer, trei mingi de golf – marcate cu logo-ul manufacturii –  și o curea suplimentară din cauciuc negru. Noul ceas subliniază pasiunea mărcii pentru sport și angajamentul său de a dezvolta o tehnologie de avangardă sub carcasa elegantă, un partener perfect pentru fiecare jucător de golf. ceasul Connected Golf Edition este disponibil la vânzare înepând din 4 iunie 2020 – în boutique-urile TAG Heuer sau selectate la nivel internațional – sau prin intermediul platformei de comerț electronic a mărcii în țări precum Elveția, MArea Britanie sau Statele Unite.

TAG Heuer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.