TAG Heuer Carrera Chronograph se întoarce!

0
90
TAG Heuer Carrera (cronograph)

Cronograful TAG Heuer Carrera a fost proiectat pentru circuitele de curse, oferind posesorului lizibilitate, linii elegante și mecanism performant. În anul 1970 a fost introdus primul model automat din aur-galben, un preferat al lui Jack Heuer (CEO-ul mărcii)!

Detaliu cadran Carrera Chronograph (sursă TAG Heuer)

Piesa a devenit rapid un succes, strategia CEO-ului fiind de a le prezenta piloților câștigători din epocă. Sunt încă căutate de fanii și colecționarii dornici să păstreze o bucată din spiritul inconfundabilelor curse ale anilor 1970. TAG Heuer continuă să se bazeze pe această moștenire și introduce un design de cadran nemaivăzut până acum. Negrul este completat de cadrane aurii, o versiune a faimoasei referințe Heuer 1158 CHN.

Ceasul

Cunoscătorii ar putea recunoaște paleta în două tonuri a legendarei culori John Player Special. Ton de culoare remarcat în Formula 1 din anii 1970/1980, inclusiv pe un model pilotat de Ayrton Senna. Ediția se leagă de sprijinul oferit de TAG Heuer pentru sportul cu motor și colaborările timpurii cu ambasadorii mărcii. Carcasa este produsă în manieră clasică (42 mm) este realizată din aur-galben (18k), cu butoane și coroană din aur.

Front & Revers Carrera Chronograph (sursă TAG Heuer)

Cadranul oferă o linie rafinată, profunzime și joc subtil în cadrul luminos atunci când se află la încheietura mâinii. Contrastul negru este asigurat de două subcadrane cronograf “azuré” și aurite în dreptul orelor 3 și 9. La ora 6, un al doilea indicator este poziționat discret, o fereastră de dată completează aspectul armonios tri-compax. Index-urile și indicatorii sunt placate cu aur-galben (18k), sporind lizibilitatea și eleganța.

Viziunea

Ceasul exprimă entuziasmul, glamour-ul și emoțiile curselor din deceniile trecute, continuând cu fidelitate viziunea lui Jack Heuer. Transpus într-o variant modernă, ceasul emană încredere, caracter, eleganță și aspect sofisticat. Piesa este completată de o curea din piele de aligator neagrp, cu system d eprindere auriu. Disponibil deja la vânzare, ceasul poate fi cumpărat din boutique-rile mărcii sau pe platforma electronica a mărcii.

RACING (Tagheuer.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.