Home STYLE SWIZA, NOUL STANDARD DE CALITATE

SWIZA, NOUL STANDARD DE CALITATE

0

O mână de industriași și vizionari din cantonul Jura s-au unit pentru a pune bazele unei companii de referință. SWIZA a fost imaginat ca un brand care este prietenul de încredere și de ajutor pentru aventurile zilnice ale oamenilor activi în călătoria lor de la domiciliu până la destinație.

SWIZA este o marcă având vârsta de 111 ani care este sinonimă cu toate atributele esențial elvetiene devine acum noul standard de calitate pentru produsele versatile, durabile, accesibile și cu un design bine gândit. Un brand ce continua cu mândrie tradiția și patrimoniul de calitate construit de strămoșii lor elvețieni. Născut în 1904: SWIZA următoarea generație de mărci elvețiene. După doi ani de dezvoltare, SWIZA și estragon au anunțat lansarea la nivel mondial a noului cuțit elvețian. Fabricat și asamblat în Delémont, cuțitul se bazează pe o lungă tradiție industrială adânc încorporată în Cantonul Jura. Un obiect care este individual, concis și recunoscut ca un cuțit elvețian de la distanță. Designerii au acceptat această provocare și au dezvoltat un cuțit care este înrădăcinat în tradiția designului elvețian și reflectă imaginea strategică a mărcii SWIZA.

Strategia și valorile mărcii – SWIZA este un brand casual de stil de viață tipic elvețian, autentic, pentru persoanele mereu în mișcare. Misiunea lor este să ofere soluții ușoare pentru aventurile zilnice ale oamenilor de toate vârstele în toate locurile. Sunt în tabăra fiecărei familii, nu în vârful muntelui. SWIZA este partenerul util în călătoria zilnică de la domiciliu la destinație. Călătoria spre stația de autobuz sau cu bicicleta cand te deplasezi spre locul de munca, plimbarea de dimineață cu câinele sau proiectul tau de weekend. Acestea sunt călătoriile clienților Swiza de la baby-boomers la milennials, de la mame fotbaliste la mame singure, de la iubitorii outdoor activi la cei cu stil de viață obișnuit. Performanță impresionantă – Cuțitul SWIZA primește cea mai mare distincție Red Dot Award: Design de Produs 2016! Cuțitul Swiza a fost unul dintre produsele remarcabile din acel an: juriul Red Dot a fost entuziasmat și a acordat cuțitului SWIZA un Red Dot: Best of the Best. Această distincție unică este cea mai mare în competiția internațională si se acordă la doar 1,5% din toate intrările. Producătorii și designerii din 57 de țări au înregistrat aproximativ 5.200 de produse și le-au trimis în zona Ruhr din Germania. Cuțitul SWIZA a impresionat cu cea mai înaltă calitate si design și face ca Swiza sa fie unul dintre liderii competiției internaționale. Produsele SWIZA sunt disponibile în toate magazinele SwissCorner din București, Brașov, Arad, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Mai multe detalii aici (www.swiss-corner.ro).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version