Suter Palace, “Best Design Hotel“

0
657
Suter Palace

Suter Palace, un boutique hotel situat pe cel mai înalt punct natural al capitalei – coama Dealului Filaret – a fost recompensat (în cadrul Galei Termalia – ediția cu numărul 3) cu premiul “Best Design Hotel 2019”. Spectaculosul hotel de lângă Parcul Carol este situat în Palatul Suter, o bijuterie arhitecturală construită în perioada 1902-1906 în stil neoclasic cu influențe brâncovenești de către arhitectul elvețian Gustav Adolf Suter, un apropiat al Regelui Carol I al României.

Suter Palace

Clasificat cu 5 stele, Suter Palace Heritage Boutique Hotel reprezintă o declarație de design în stil atemporal, reședința îmbinând într-un mod coerent liniile clasice cu o cromatică îndrăzneață, actuală, uneori chiar provocatoare. Interioarele sale prestigioase au fost integral refăcute în 2018 de către echipa coordonată de designerul Masha Verhoogt, noua sa amenajare oferind oaspeților 17 camere decorate individual, fiecare cu atmosfera, cromatica, numele și designul său special: 14 camere de lux și 3 apartamente princiare, majoritatea cu privire către pitorescul cartier Gramont și impresionanta clădire a Palatului Parlamentului.

Suter Palace

Un restaurant fine dinning, o grădină interioară, o sală de evenimente, două săli de ședințe, o mică sală de sport, o sală de masaj, o saună și o capelă, completează facilitățile de care se pot bucura oaspeții aflați în căutarea unui loc unic, discret și sofisticat. În ediție 2019, “Best Design Hotel” a fost acordat după o procedură tehnică și laborioasă derulată în Off-line și On-line, jurizarea făcându-se de către o comisie formată din specialiști, experți, manageri și consultanți în hospitality, wellness & Spa, după un set de criterii bine stabilite, similare cu bunele practici la nivel european, metodologia de evaluare măsurând peste zece metaindicatori calitativi și cantitativi de performanță.

Suter Palace

Conform domnului Octavian Moldovan (General Manager al Suter Palace), “Suter Palace se înalță cu o forță și o eleganță surprinzătoare într-un loc extrem de discret și de reconfortant al capitalei. Hotelul reprezintă un concept de ospitalitate contemporană de 5 stele +, el fiind găzduit într-o clădire de patrimoniu istoric, ce îmbină armonios trecutul cu prezentul și proiectează cu viziune viitorul. Astfel toate elementele și simbolurile unui stil de viață desăvârșit, le sunt oferite oaspeților noștri într-o manieră deloc ostentativă, dar foarte actuală, acestea fiind acompaniate de cele mai sofisticate  facilități digitale contemporane”.

Suter Palace

Suter Palace este recunoscut ca fiind cel mai elegant și mai rafinat hotel din România, aici putând fi admirat celebrul candelabrul de Murano de 14 metri lungime – ce reproduce “Coloana Infinitului” a lui Constantin Brâncuși – el fiind considerat inima de lumină a hotelului. Alături de această piesă unică piesă, cele 17 camere decorate diferit – însă având toate aceeași prezență princiară – se bucură de panorama oferită de oraș, precum și de monumentala scară din marmură din Venezuela, băile placate cu porțelan Laura Biagiotti, perdelele din mătase brodate manual sau mobila din lemn minuțios manufacturată de cei mai iscusiți artizani italieni. Mai multe detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.