Gucci, suprarealism în viziunea casei

Utopia, tărâmul imaginar în care totul este perfect, el putând fi considerat o fantezie realizabilă – în funcție de personajul despre care vorbiți. De exemplu, un pesimist probabil o să vadă un viitor distopic sau o țară utopică, un loc unde libertățile locuitorilor sunt comercializate întrun fals sentiment de securitate și fericire.

Pentru sezonul 2018, Gucci oferă fantezia unui loc Utopic și include evoluția aspectului și a abilităților umane, o uniune dintre trecutul și prezentul arhitecturii, a designului și modei, binențeles, totul alăturat unor accesorii precum genți de mână și ținute Ready-to-Wear. Casă de modă italiană a colaborat recent cu artistul și ilustratorul spaniol Ignasi Monreal pentru a crea o lume suprarealistă, creațiile înscriindu-se în linia sezonului de primavară-vară 2018. Ignasi, care a mai colaborat cu Gucci în cadrul a numeroase proiecte – inclusiv pentru Campania de cadouri din finalul anului 2017 – a creat o lume fantastică, un loc unde bărbații sunt înfățișați drept cavaleri medievali, în timp ce poartă armuri strălucitoare și accesează pe smartphone pagina preferată, locul unde îngerii transmit mesaje cu ajutorul unui post-it și sirenele se odihnesc pe malul marii – îmbrăcate în rochii decadente și accesându-și propriul lor telefon.

Această lume fantastică se concentrează asupra pământului, mării și cerului… Pământul fiind reprezentat de o femeie odihnindu-se în apele mlăștinoase ale unui râu, în timp ce Marea este reprezentată de o lumânare ce pare că plutește (în timp ce este pescuită) înconjurată de numeroși pești și sirene ce vizitează un bărbat în timp ce doarme în barca purtată de valuri. Totodată, cerul este present prin femeile ce sunt situate deasupra norilor în timp ce pescuiesc avioane aflate în zbor. O campanie ce face referire la povestea “Albei ca Zăpadă” – reprezentată de o tânără în pulover alb ce doarme lângă un măr mușcat, în timp ce un tânăr se apropie de ea. O campanie fabuloasă prin însăși povestea pe care o spune, lumea fantastică imaginată de Gucci regăsindu-se în piesele vestimentare și accesoriile de sezon. Mai multe detalii aici (www.gucci.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here