St. Regis Florența, reper de eleganță și stil!

0
515
St. Regis Florența

St. Regis Florența își redeschide porțile după o amplă operațiune de renovare. Situat în centrul orașului, la mică distanță de râul Arno, clădirea oferă o parte din măreția lumii vechi. Situată în Piazza Ognissanti, reședința exclusivistă oferă oaspeților povești cu gust și servicii wellness de calitate!

St. Regis Florența – Dormitor De Luxe (foto: St. Regis Florența)

După cum menționam în intro-ul articolului, hotelul este situat în centrul vechiului oraș Florența. De-a lungul timpului, reședința a fost o destinație preferată pentru călători – încă din secolul al XVIII-lea. Poziționat la doar câțiva pași de faimoasele monumente ale orașului, hotelul oferă o imersiune de neegalat în leagănul Renașterii. Locul este tipic florentin, cu camere elegante și țesături bogate în culori, completate de paturi cu baldachin și fresce.

Istorie renascentistă

Camerele reședinței oferă splendide priveliști asupra râului Arno, cu susurul apei și vederi către cartierul Oltrano. În depărtare observăm o parte din tradiția viticolă a zonei, șiruri nesfârșite de viță de vie curgând către oraș. De asemenea, turul obligatoriu al orașului are ca punct de plecare holul hotelului St. Regis Florența. Construită în 1432, clădirea oferă o mulțime de repere istorice, inclusiv frescele originale din secolul al XV-lea.

St. Regis Florența – Restaurant Winter Garden (foto: St. Regis)

Clădirea, realizată după planurile lui Filippo Brunelleschi, a rezistat secolelor de istorie, devenind un punct de reper al orașului. Cu un stil ce amintește de epoca strălucită a Renașterii, reședința atrage și astăzi privirile trecătorilor. Renovarea a redat clădirii strălucirea de odinioară, oaspeții beneficiind astăzi de servicii de lux. Nu este de mirare că este punctul de întălnire a numeroase celebrități, precum Madonna sau Keith Richards.

Winter Garden

Caracterizat prin calitatea impecabilă a serviciilor, restaurantul Winter Garden reprezintă execelența ospitalității St. Regis Forența. Perfect pentru prânzuri relaxate și mese rafinate, restaurantul amintește de opulența seniorilor din timpul Renașterii. Deschis zilnic între orele 12/22:30, restaurantul își întâmpină oaspeții cu arome mediteraneene, reinterpretate contemporan de Chef Gentian Shehi.

Ritualul Ceaiului – Winterg Garden Bar (foto: St. Regis)

Amplasat sub splendide arcade, regăsim și prestigiosul Winter Garden Bar, o locație cu ritualuri excepționale. Un serviciu excelent îl reprezintă (și) ritualul ceaiului, desfășurat sub atenta supraveghere a unui Specialist în Ceaiuri. Aveți ocazia să asortați ceaiul preferat cu numeroase și delicioase delicatese din patiseria produsă în cadrul hotelului. Serile sunt dedicate meniurilor rafinate și degustării unora dintre cele mai bune șampanii sau vinuri locale.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.