St. Moritz, eleganța sporturilor de iarnă!

0
17
Carlton Hotel în St. Moritz (foto Carlton Hotel)

Nu mai este demult un secret că St. Moritz oferă o colecție variată și unică de activități specifice iernii. De la sanie și până la înotul în ape înghețate, stațiunea este una dintre cele mai căutate destinații elvețiene!

Ski resort în Engadin (foto Leo Trippi)

În fiecare an vizitez Lacul Como și cel mai grandios eveniment dedicat mașinilor clasice: Concorso d’Eleganza Villa d’Este. În drumul către acest prestigios eveniment, una dintre opriri o realizez la St. Moritz. Este locul de care mă leagă amintiri plăcute și una din destinațiile favorite ale pasionaților sporturilor de iarnă. Fiindcă am pomenit de opririle mele, trebuie să menționez că deschiderea sezonului este pe 25 noiembrie.

 Eleganța stațiunii

Deschiderea sezonului 2022/2023 este marcat de sesiuni de schi și numeroase concerte în aer liber. Situată la circa 1850 metri, stațiunea Engadin este cunoscută pentru activitățile variate din timpul sezonului de iarnă. De asemenea, regăsiți aici gastronomie și băuturi fine și diferite evenimente dedicate. Regăsiți aici aproximativ 350 kilometri de pârtii amplasate îm spectaculoasa Vale Engadin, acestea întinzându-se până la Maloja Pass.

Detaliu Valea Engadin (foto Leo Trippi)

Printre atracțiile zonei se numără și Olympia Bob Run, una dintre cele mai vechi piste de bob din Elveția. Iar aici trebuie să amintesc aniversarea a 125 ani, St. Moritz sărbătorind trecutul prestigios al Clubului de Bob. Pentru a marca ocazia, Galeria de Design din oraș va prezenta imagini din istoria clubului în parcarea Serletta. De asemenea, pe 5 ianuarie are loc o “Cursă Istorică” cu sănii trase de câni și costume tradiționale.

Evenimente recreative

Dacă tot vorbim de evenimente desfășurate în St.Moritz, trebuie să amintesc programul exclusiv oferit de grupul hotelier Tschuggen Collection. Un program axat pe cinci direcții: mișcare, joacă, hrană, odihnă și dăruire, alături d eo mare varietate de activități. Totodată, Carlton Hotels oferă băi cu gheață, care implică beneficii fizice și spirituale. Dacă v-am convins, nu ne rămâne decât să vă invităm să apelați la agenția preferată.

ST. MORITZ (st.moritz.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.