Splendido Mare s-a redeschis în Portofino!

0
258
Splendido Mare (Belmond)

Splendido Mare este cel mai recent exemplu de glamour italian, odată cu redeschiderea reședinției aflate în portofoliul grupului Belmond (o marcă LVMH). Situată în Portofino, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din Europa, reședința a beneficiat de o renovare completă și, oferind un design interior și experiențe uimitoare oaspeților săi, este în acest moment o atracție La Dolce Vita în micuțul oraș portuar.

Splendido Mare (terasă hotel)

Cu cele paisprezece camere puse la dispoziția călătorilor, hotelul este fidel moștenirii sale și este gata să împărtășească experiențe infuzate cu frumusețea naturală a portului Portofino. “Echipa noastră a muncit neobosit pentru a crea un nou standard italian de rafinament, iar acum începe adevărata magie Belmond. Împreună cu oaspeții noștri, putem privi cu nerăbdare la revenirea stilului La Dolce Vita pe malul mării, locul unde alături de prieteni sau familie puteți să vă bucurați de apa limpede, după-amiezele liniștite pe plajă sau serile vesele pe terasa noului restaurant DaV Mare”, spune Roeland Vos (Președinte & CEO al grupului Belmond).

Splendio Mare (port Portofino)

Proiectat împreună cu Da Vittorio Grup, noul restaurant inaugurează un nou nivel de excelență gastronomică pe coasta Liguriei. Alături de experiențele gastronomice, Splendido Mare oferă oaspeților posibilitatea de a descoperi golful San Fruttuoso la bordul unei bărci tradiționale de pescuit Gozzo și superba lui mânăstire medieval (construită în secolul al XIII-lea), alături de sesiuni de înot la statuia scufundată “Christ the Abyss” sau scufundări în apele cristaline de la Punta Chiappa. Excursiile maritime pot fi completate cu picnicuri pregătite de restaurantul DaV Mare sau cu fructe de mare proaspăt capturate de pescarii din zonă.

mai multe știri auto AICI

De asemenea, aveți ocazia să explorați “Parcul Regional Portofino”, locul unde puteți admira superbele peisaje ale locului și “Calea Sărutului” – numită după doi tineri iubiși care au schimbat o ultimă îmbrățișare în acest loc. Un traseu care se întinde între San Rocco, Camogli și până la San Fruttuoso, călătoria oferind unele dintre cele mai frumoase priveliști asupra golfului. În ce privește reședința în sine, aceasta reprezintă locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe elegante. Design-ul interior oferă un amestec rafinat din patrimoniul nautic al locului și glamour-ul cinematografiei din anii 1950 cu elemente moderne de la mijlocul secolului trecut.

Splendido Mare (cameră oaspeți)

În ce privește tonurile de culoare ale camerelor, acestea au avut ca sursă de inspirație nuanțele luminoase ale clădirilor care se întind de-a lungul coastei ligure, interioarele fiind decorate cu materiale realizate de unele dintre cele mai importante etichete de lux – Loro Piana sau Rubelli – alături de acestea regăsind și o impresionantă colecție de artă care include piese comandate special de la artistul italian Gabrielle Cappelli, în timp ce uniformele personalului au fost create de designer-ul de modă Arthus Arbesser. Nu-mi rămâne decât să vă invit să descoperiți regiunea și, de ce nu, să optați pentru o vacanță romantică la Splendido Mare și Portofino.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here