Spinaltermine, lux la superlativ

0
47
Spinaltermine - Umbria

Spinaltermine este o vilă exclusivistă situată la granița Umbriei cu Toscana, accesul fiind realizat pe un drum privat de aproximativ 3,2 kilometri. O reședință ce pune la dispoziția oaspeților cinci dormitoare cu spectaculoase priveliști asupra mediului rural Umbrian, alături de interioare moderne de lux și o casă de oaspeți separată (pentru escapade intime savuroase). Datorită locației sale – pe vasta prprietate Castello di Reschio – personalul reședinței este disponibil pentru organziarea a numeroase activități, timpul dumneavoastră fiind alocat exclusiv relaxării.

Spinaltermine – Umbria

Cu spectaculoasele vederia supra delaurilor din Umbria, Spinaltermine oferă numeroase modalități de petrecere a timpului – mai ales dacă alegi piscina infinită – terasa piscinei (cu umbrele) și zona de relaxare adiacentă oferind o bucătărie în aer liber și un spațiu al fresco pentru servit masa. Podelele reședinței sunt încălzite, Wi-Fi gratuit regăsindu-se la dispoziția oaspeților, în timp ce interioarele sunt mobilate cu antichități și piese modern, totul într-o paleta neutră și deosebit de elegantă.

Living-ul este aerisit și inundate de lumina ce pătrunde prin ferestrele înalte, serile putând fi petrecute pe canapele elegante – în jurul unei măsuțe din răchită – situate lângă un șemineu de mari dimensiuni.

De asemenea, biblioteca oferă un spațiu confortabil – accesată prin ușile francize – decorat în alb și negru, în timp ce sala de mese este decorată cu un melanj de antichități și piese moderne, totul fiind în contrast cu peretele din piatră naturală. Bucătăria este complet utilată și se prezintă cu un plafon clasic din grinzi de lemn, cu ferestre în stil industrial și un mic bar pentru servitul micului dejun.

Patru dormitoare sunt la dispoziția oaspeților în casa principal și unul în micuța pensiune adiacentă, toate fiind dotate cu aer condiționat. În casa principal, trei dintre dormitoare dispun de paturi double și băi private, în timp ce unul deține două paturi twin și baie la parter. De asemenea, pensiunea mai oferă un dormitor cu pat dublu și o baie privată.

Spinaltermine – Umbria

O mare parte dintre dormitoare dispun de tavan cu raze și décor elegant – cu o grafică al/negru – în timp ce toate băile au suporturi pentru proasoape încălzite. Cu cei 2700 acri (aproximativ un hectar) – cu spectaculosul său peisaj, situat la granița cu Toscana – proprietatea Castello di Reschio oferă nenumărate spații pentru petrecerea timpului liber, amintind aici de călărie, excursii montane cu bicicleta și terenuri de tenis.

Dacă doriți totuși să bifați câteva obiective turistice, trebuie să știți că în apropiere se află orașul Cortona (la circa 25 kilometri), Perugia la doar 32 kilometri, în timp ce Florența (capitala provinciei Toscana) este poziționată la aproximativ 137 kilometri (Roma la circa 225 kilometri). Pentru detalii de cazare, accesați AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here