Spa săptămânii: Waldhotel Spa at Bürgenstock

0
470
Spa Waldhotel at Bürgenstock Resort

Wellness-ul face parte din etosul Elveției – cu Spa-uri medicale și zeci de programe ce includ pachete specifice – dar puțini o fac atât de bine precum Bürgenstock Resort. Înălțat deasupra lacului Lucerna și oferind unele dintre cele mai frumoase vederi din regiune, stațiunea găzduiește patru hoteluri, zece restaurant și baruri, alături de două Spa-uri – Alpine și Waldhotel.

Lobby Spa Waldhotel

Waldhotel a devenit una dintre destinațiile de top care aduce împreună programe de lux și Spa-uri medicale de top. În timp ce te afli în mijlocul peisajului elvețian, ai acces la unii dintre cei mai buni medici, terapeuți și tehnologii din lume, servicii care te pot ajuta să îți atingi obiectivele pe acre ți le dorești. Binențeles, cazarea este una de cinci stele, la dispoziția oaspeților regăsindu-se 160 de camere și apartamente, toate beneficiind de décor modern și materiale naturale. waldhotel este un loc pentru auto-descoperire, deviza reședinței – Healthy by Nature – fiind inspirată de mediul natural al regiunii.

Hammam – Spa Waldhotel

O piscină în aer liber, baie în lapte, trei saune, o cameră cu sare, hammam, camera de gheață, alături de facilități de îngrijire a pielii și înfrumusețare, precum și o mulțime de zonă de relaxare, se adaugă unei terase în aer liber, oferind oaspeților unele dintre cele mai spectaculoase priveliști din regiune. Numeroși experți medicali și o serie de programe opționale – precum Diagnostics and Advanced Check-Ups, Mobility & Activity programs, Body & Mind Balance, Beauty & Healthy Aging and Weight Management & Metabolism – pot fi accesate de-a lungul sejurului. Evident, fiecare trebuie să aleagă unul din programele personalizate.

Piscină Infinită – Spa Waldhotel

Odată cu sosirea aici, oaspeții sunt supuși unor analize amănunțite, scopul fiind de a determina obiectivele atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, tratamentul necesar fiind stabilit pentru toată perioada de ședere. De asemenea, un terapeut vă va recomanda tratamente adaptate pielii dumneavoastră, precum un ședință facială pentru repararea celulelor, tratamente anti-îmbătrânire sau criolipoliză. Totodată, centrul Spa oferă ședințe de fizioterapie, electroterapie, antrenament personal, tehnici yoga, drenaj limfatic și multe altele. La final, puteți vizita saloanele pentru tratamente relaxante – o sesiune de răsfăț final.

Sedințe infraroșu – SPa Waldhotel

O componentă importantă a centrului Spa este meniul personalizat, acesta fiind disponibil prin intermediul Verbena Restaurant Waldhotel și a fost conceput de Chef Martin Stein. Obiectivul acestui meniu este de a reechilibra corpul și de a-l reface prin alimente potrivite stilului de viață al fiecărui oaspete. Fiecare zi a săptămânii se concentrează pe o culoare diferită, cu beneficia variate. De exemplu, alimentele albe sunt dedictae zilei de Luni și sunt perfecte pentru creier; Marți sunt potirvite cele galbene, perfecte pentru anti-îmbătrânire; Miercuri, alimentele verzi stimulează sistemul imunitar, în timp ce Duminică sunt necesare cele violet.

Bürgenstock Resort

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.