SONRA, ediție inspirată de Porsche 912

0
510
SONRA & Porsche Design

SONRA – Despre Porsche Design știm că este una dintre cele mai cunoscute mărci, o compania angrenată în oferirea unui stil de viață exclusivist. O experiență lifestyle tradusă în combinarea expertizei cu eticheta de încălțămintea SONRA – o companie cu sediul în Berlin – rezultatul fiind o colecție unică: “SONRA Porsche Design Edition”. Pantoful sport este realizat în ediție limitată și are ca sursă de inspirație de elementele de design ale unui model Porsche 912, surprinzând impresionantul stil purist al Porsche Design.

SONRA & Porsche Design (limited edition)

Colaborarea îmbină perfect cunoștințele premium ale mărcii și a culturii pantofilor urbani produși de SONRA, o colaborare împărtășită de fascinația lui Hikmet Sugör (Designer și CEO al companiei SONRA) pentru liniile sportive ale Porsche Design. Comentând asocierea, Roland Heiler (Chief Design Officer al Porsche Design) a spus: “Hikmet Sugör este un suporter al pantofilor sport. În calitate de fondator SONRA, el este partenerul perfect pentru grupul demografic mai tânăr”. “Stilul său împărtășește în mod clar abordarea noastră față de estetica minimalistă, precum și design-ul funcțional și atemporal. Colaborarea și accentul pe stilul urban reprezintă un pas către extinderea portofoliului nostru de produse, precum și a grupului nostru țintă”, completează domnul Heiler.

SONRA & Porsche Design (urban style)

O colaborare apărută din legătura pe care o are Hikmet Sugör, datorită urcușurilor și coborâșurilor sale personale în călătoria de înființare a mărcii SONRA. În scurt-metrajul “I am Hikmet”, iconica marcă de pantofi sport oferă informații personale și necunoscute publicului din începuturile carierei sale, precum și inspirația și impulsul din spatele acestei colaborări extraordinare. Hikmet Sugör a fost întotdeauna fascinat de design-ul atemporal și purist, în combinație cu funcționalitatea inovatoare. Un aspect pe care profesorul Fedinand Alexander Porsche – fondatorul Porsche Design – îl reprezintă ca nici-un alt designer de produse; principalele caracteristici ale design-ului său iconic putând fi văzute și astăzi produsele realizate de brand-ului de lifestyle.

SONRA & Porsche Design (red shoes)

Un element important, Hikmet Sugör a fost întotdeauna atras de ideea unei colaborări cu Porsche design, în încercarea de a explora interacțiunea dintre abordarea de design minimalist a mărcii premium și expertiza SONRA în stilul stradal actual. “Posibilitatea de a lucre cu o companie precum Porsche design, de a aduce ideea mea creative la viață și de a realiza un pantof sport este o onoare pentru mine. În special, pentru că acest pantof spune povestea vieții mele. Modelul realizat în ediție limitată este o declarație de dragoste pentru Porsche-ul 912 al meu – care m-a însoțit în multe momente emoționante din viața mea – și Porsche Design, o marcă care reprezintă de proiectare a produsului care este cu adevărat unică”, menționează și Hikmet Sugör (CEO-ul companiei SONRA).

SONRA & Porsche Design (jeans)

“SONRA Porsche Design Edition” se bazează pe luxosul model de pantof sport – realizați manual – “Proto” by Hikmet Sugör. O piesă de încălțăminte distinctivă, sportivă și elegantă, parțial realizată din piele tăbăcită vegetal și piele naturală folosită în partea superioară a pantofului. Linia roșie este pusă în valoare de culoarea gri-ardezie, o nuanță ce amintește de culorile preferate ale mașinii Porsche deținută de designer. O altă caracteristică a pantofului sport este data de numerotarea ediției limitate și logo-ul Porsche 912. Aspectul este completat de emblema mărcii SONRA pe talpă. Design-ul purist, materialele de înaltă calitate și cerințele pentru perfecțiune sunt esența acestui pantof, atribute care reflectă perfect AND-ul unei mărci precum Porsche Design.

SONRA & Porsche Design (chino)

În ce privește SONRA, această companie întruchipează abordarea extraordinară a stilului, culorilor și materialelor din piele produse ecologic în Germania. Pentru a marca această colaborare, Porsche Design a decis să ofere o pereche unică de pantofi “SONRA Porsche Design Edition” în cadrul unei loterii speciale (pantofii fiind realizați în mărimea câștigătorului). La finalul materialului nostru, mai trebuie menționat și faptul că pantofii sunt produși într-o nuanță de roși signal, o referință direct la culoarea roșie a mașinii pe care o deține design-erul german. Evident, nu vom uita prețul de comercializare, acesta fiind de 295 Euro, pantofii sport fiind lansați prin intermediul platformei de comerț electronic a mărcii Porsche Design – începând cu 24 octombrie – și în magazinele partenere. Detalii aici: SONRA

Alte informații pot fi citite aici: WATCHES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.