Soneva Jani, lux durabil pe Atolul Noonu!

0
223
Soneva Jani Resort (Insulele Maldive)

Soneva Jani este locul pe care nu trebuie să-l ratezi în viață, insula perfectă pentru o vacanță de vis. Inaugurată în toamna anului 2016, reședința este situată la patruzeci de minute de zbor de Malé, capitala statului Maldive.

Opțiune de relaxare (foto Soneva Jani Resort)

Cu o populație de aproximativ 10.000 de oameni, Atolul Noonu este unul dintre cele mai puțin locuite insule. Micuța stațiune cuprinde cinci insule, dintre care doar pe una sunt ridicate construcții, restul regăsindu-se în starea lor naturală. Încă de la sosire, ești întâmpinat de o lagună cu ape turcoaz, clima fiind una blândă și liniștită. De aici și numele resort-ului, traducerea din limba sanscrită însemnând “înțelepciune sau învățare”.

Armonie cu natura

Fiindcă misiunea mea este să prezint cele mai frumoase locuri, am ales acest resort datorită armoniei sale cu natura. Douăzeci și patru de vile elegante sunt construite deasupra apelor turcoaz, alături de un pavilion pe insula. Un spectaculos dans al culorilor este prezent aici, apa cristalină contrastând interesant cu adâncurile verzi ale frunzișului junglei. Elemente care ajută oaspeții să se relaxeze, confortul fiind dublat de grija atentă față de mediu.

Dormitor cu vedere la ocean (foto Soneva Jani Resort)

De altfel, această dragoste pentru lumea naturală este vizibilă în fiecare construcție a resort-ului Soneva Jani. O reședință care a combinate pentru prima dată ideea de funcționalitate, construcție durabilă și oferte de lux pentru oaspeți. Un standard de comuniune cu natura preluat și de alte mari lanțuri hoteliere pentru petrecerea timpului liber. Serviciile high-end sunt completate de întreținerea redusă la minim și peisajele paradisiace.

Servicii rafinate

În timp ce vilele sunt concepute pentru leneveală hedonistă, resort-ul se mândrește cu numeroase opțiuni sociale. Printre ele, regăsim un cinematograf în aer liber și un observatory d eund eputeți admira stele în emisfera tropicală. De altfel, chiar lângă observator este situată o clădire cu trei etaje, “inima” socială a resort-ului. Un spațiu care adăpostește un Spa, o cramă și o bibliotecă, alături de restaurant și magazine elegante pentru shopping.

Overseas, meniu organic (foto Soneva Jani Resort)

Meniul este unul care impresionează, o odă adusă produselor organice și varietății oceanului. Realizat de Chef Matthias Dahlgren, meniul include produse pescărești și vegetariene, împărțit între delicioase prânzuri și cine romantice. O masă pregătită de unul din bucătarii Soneva și care poate fi servită inclusiv în locații discrete pe insulă. Totodată, cinele sunt acompaniate de informații despre concept, ingrediente și sursele de inspirație.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.