Solaro, eleganța atemporală The Man’s Book!

0
272
The Mans Book - Proiect Solaro

Solaro este cel mai nou proiect The Mans Book, costum realizat dintr-o țesătură premium și la două rânduri. O piesă vestimentară care are la bază ideea care conduce acest business și motto-ul care îl însoțește: “Atelier de Creație”!

Cămașă 100% lână & Cravată Urban Ties (foto Creative Wizards)

Atelierul, la fel ca în lumea modei, a început cu un vis, experiența acumulată în timp transformându-l în realitate. În centrul activității se regăsește costumul, o piesă vestimentară esențială în garderoba bărbatului contemporan. Într-o lume a ținutelor casual, există puține ocazii în care un bărbat se poate îmbrăca într-un costum de calitate. Atât timp cât purtătorul are o înțelegere fermă a modei și un stil personal (deja) consacrat.

Proiectul

În cadrul poveștii, pașii ne-au îndrum către The Mans Book, atelier specializat în realizarea de costume Made To Measure. Într-o lume dominată de casual, puțini bărbați aleg o ținută care să confirme statutul și gusturile pentru eleganța atemporală. Astfel, proiectul Solaro este realizat dintr-o țesătură premium, tipul reverului fiind de tip Peak cu lățime de 22 cm. Stilul umărului este Spalla Camicia, tipul de închidere fiind double breasted.

Pantofi Nedelcu Marian Shoes (foto Creative Wizards)

Buzunarul de la piept este curbat – a barchetta – iar cele inferioare sunt prevazute cu clapetă. Datorita constructiei Half Canvas, costumul se pliază intr-un mod natural pe corp, fără să fie rigid sau inconfortabil. Atractivă și neregulată, structurală, butoniera milaneză seamănă cu o sculptură de neon realizată pe un rever al sacoului. De asemenea, cămașa este realizată la comandă din lână 100% și beneficiează d eun guler Italian Semi-Spread.

Detalii

În ultimii ani, pantalonii Gurkha au avut un impact extraordinar asupra lumii sartoriale, de fapt, în lumea modei. Piesa vestimentară provine de la unitatea de elită Gurkha, care a luptat împotriva Imperiului Britanic în jurul anului 1814. Odată cu recrutarea în armata britanică a soldaților Gurkha, pantalonul intră în lumea modei. Semnul distinctiv este oferit de un sistem de flambaj specific care implica ambele părți și, de obicei, avea pliuri duble.

Ferrari 599 GTB Fiorano & Costum Solaro (foto Creative Wizards)

În finalul prezentării, nu putem omite una dintre cele mai speciale autovehicule. Este vorba de un Ferrari 599 GTB Fiorano, proiectat având în vedere mai multe obiective. Plăcerea de a conduce, siguranța și confortul numărându-se printre cerințe. Ferrari 599 GTB Fiorano accelerează între 0-100 km/oră în 3,7 secunde și o viteză maximă de peste 330 km/h. Ajunși la final, nu ne rămâne decât să accesați The Mans Book pentru mai multe detalii.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.