Shiseido Spa aniversează 5 ani de existență!

0
808
Shiseido Spa at Stejarii Country Club

În urmă cu două zile, echipa Shiseido Spa at Stejarii Country Club a aniversat – alături de clienții săi – 5 ani de activitate, aceștia fiind cei care au inspirit oferirea unor servicii de top și experiențe memorabile.

Dan Zibacinschi & Sorin Vasilache

Tot în cadrul evenimentului au fost reamintite premiile câștigate de Shiseido Spa în cei cinci ani de activitate, printre ele numărându-se “Spa of the Year 2016 si 2017” – în cadrul premiilor Top Hotel, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România, “Best Luxury Wellness Spa din România“ – la prestigioasa gală “World Luxury Spa 2016“, “Winner@Innovative Spa Concept“ – Espa Innovation Awards 2017, “Best Country Spa, Best Day Spa, Best Destination Spa și Best Signature Spa Treatment din România“ – în cadrul “Galei Haute Grandeur Global Awards Dubai 2018“, precum și multe altele.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat de prezență pe scenp a dlor. Dan Zibacinschi (Director General Orbico România – importator al produselor Shiseido în România) și Sorin Vasilache (Managerul Shiseido Spa România), acesta coordonând activitatea zilnică a locației, cei doi reprezentând evidențiind activitatea echipei Shiseido Spa.

Demn de menționat, “Shiseido Spa at Stejarii Country Club“ este primul Spa internațional din România,  superba locație oferind o gamă variată de tratamente Shiseido si tratamente adiționale, alături de facilitățile de relaxare ale Spa-ului – care îmbunătățesc starea de spirit și revigorează sufletul. Totodată, Spa-ul pune la dispoziție suite de terapie, piscină, zone de relaxare, Hammam, saună, salon de înfrumusețare și un studio wellness.

Servicii

Printre procedeele de relaxare renumite menționăm: experiența japoneză de Spa (inspirată din tradiția Onsen) – un ritual de îmbăiere cu o vechime de câteva secole, o colecție diversă de tratamente faciale și corporale inovatoare, alături de o gamă variată de masaje specific  programe de nutriție personalizate, sesiuni de fitness și pilates, dar și produse premium care întregesc experiența de relaxare. Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesați site-ul mrcii!

SHISEIDO (www.stejariispa.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.