Sentidos Beach, paradisul din Mozambic!

0
504
Sentidos Beach Retreat

Sentidos Beach Retreat poate fi descris cam așa: “Între lac și mare”. Foarte probabil, este cea mai bună descriere a acestui hotel de tip boutique. Situat în Mozambic, luxoasa reședință oferă oaspeților un puternic sentiment de responsabilitate socială.

Sentdios Beach (terasă privată)

Printre mangrovele locuite de păsări exotice, oceanul albastru-adânc a fost cândva ocupat de marinari și pirați. Astăzi, în epoca modernă, resort-ul este o adevărată oază de apă și nuanțe albastre care calmează căldura specifică Africii. După perioada pandemiei de coronavirus, Sentidos Beach Retreat este gata să-și întâmpine oaspeții. Aici, pe o bucată din coasta Mozambicului, resort-ul este pregătit să ofere o parte din stilul de viață African.

Relaxare în cadru privat

Renovat recent, resort-ul oferă oaspeților camere private într-un stil clasic și elegant, cu tușe specific africane. Extrem de confortabile și în tonuri de culoare diferite, cele 12 apartamente oferă spectaculoase vederi panoramice. Astfel, orizontul este dominat de albastrul oceanului și, la apusul zilei, de ssuperbele imagini ale Africii calde. Separate de clădirea principală, cele douăsprezece vile respectă regulile de durabilitate ale regiunii.

Meniu specific regiunii

Ele sunt construite din materiale naturale din zonă, respectând totodată arhitectura regiunii. Camerele includ numeroase facilități: aer condiționat, cabine duș și lenjerie de pat de cea mai bună calitate. Facilități perfecte pentru alungarea oboselii acumulate de-a lungul unui an plin de evenimente și întâlniri de business. Este locul perfect pentru ca trupul și sufletul să se încarce cu energia emanate de natura sălbatică a locului.

Facilități și servicii de lux

Sentidos Beach Retreat este poziționat în imediata apropiere a plajei Togo (Inhambane). Pentru cei care ajung aici, este bine de știut că la dispoziția lor se află trei tipuri de vile. Prima dintre ele – Beach Villa – este situată lângă apă și oferă decoruri ambientale relaxate și calde. Din patul king-size puteți admira splendidele priveliști ale Oceanului Indian. Serile pot fi încheiate cu ședințe de masaj private și mese care includ fructe de mare și vinuri excelente.

Sentidos Beach (zonă dormitor)

Totodată, familiile cu copii au la dispoziție o vilă spațioasă care ajută la petrecerea unei vacanțe extrem de confortabile. Paturile mari, în combinație cu dotările lounge-ului, se conectează cu veranda umbrită și apusurile de soare. Locul este completat de un club destinate copiilor, acesta fine echipat cu nuemroase facilități pentru cei mici. Cea de-a treia vilă este și cea mai luxoasă, beneficiind de jacuzzi și cine romantice la maul oceanului. (foto: Sentidos Beach)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.