Share This Article
Restaurantul Sciccheria, situat în partea de nord a capitalei, continuă seria de experiențe colaborative prin organizarea unui eveniment de excepție. Denumită Etnafogllia, eleganta cină poartă semnătura unică a Chef-lor Giuseppe Raciti și Ionuț Vințeanu, noul Executive Chef al restaurantului.

Desfășurată pe 22 noiembrie, eleganta cină celebrează toamna printr-un meniu care îmbină arome vulcanice siciliene și prospețimea sezonului. Evenimentul are în vedere noul meniu de toamnă/iarnă Schccheria. Etnafogllia este o explorare a contrastului între puterea vulcanului Etna și frumusețea fragilă a frunzelor de toamnă. La baza conceptului se află jocul de cuvinte foglia (frunză) și follia (nebunie), ambele definind natura creativă a meniului.
Cina
Dezvoltată în jurul conceptului de “patru mâini”, eleganta cină va invita oaspeții într-o călătorie culinară neașteptată. Texturi și gusturi specifice sezonului și pământului sicilian îmbină bogăția aromelor de trufe, ciocolată, pere, scorțișoară și vinuri minerale. Șase preparate își așteaptă oaspeții, acestea fiind acompaniate de o selecție de vinuri italiene, alese de somelierul localului. O notă de eleganță și autenticitate va fi oferită de muzica live.

Conform organizatorilor, evenimentul din 22 noiembrie marchează debutul meniului de toamnă/iarnă al restaurantului Sciccheria. Anumite preparate vor fi incluse în meniul À la Carte, oferind gurmanzilor ocazia de a degusta aromele fermecătoare ale sezonului. Sub supraveghere Chef-ilor Giuseppe Raciti și Ionuț Cătălin Vințeanu, pasionații bucătăriei vor putea experimenta seară culinară memorabilă. Un concept Etnafogllia dedicat aromelor delicate.
Chef
După cum menționam anterior, noul Executive Chef al Sciccheria este Ionuț Cătălin Vințeanu, un tânăr cu educație culinară solidă. Pasionat de bucătăria italiană, Vințeanu aduce un melanj unic de tehnici și influențe internaționale în preparatele sale. Ionuț Cătălin Vințeanu combină eleganța franceză cu complexitatea asiatică și tradițiile italiene. Cu o abordare contemporană Ionuț Cătălin Vințeanu oferă o perspectivă creativă asupra gastronomiei italiene.
Experiența culinară poate fi achiziționată aici: 0757.191.324