SCABAL, ÎNTRE CLASIC ȘI MODERNITATE

0
6
Scabal Fall-Winter

Îmbrățișând perioada rece a anului ca o scuză pentru a inova și a re-descoperi materialele luxoase și calde, Scabal propune pentru noul sezon cașmirul și lâna merinos. O șansă de a asocia culori complementare și texturi contrastante, scopul fiind acela de a echilibra piesele de bază ale croitoriei elegante. Linii îndrăznețe apar de-a lungul pieselor de îmbrăcăminte, asigurând astfel un impact sartorial de excepție și o declarație a imbrăcăminții dedicate sezonului de iarnă, un echilibru corect între clasic și modernitate.

Ținute ușor de purtat chiar și în zilele geroase, texturile bogate și complicațiile elegante ale costumelor clasice venind în consonanță cu acest moment al anului – mai îndrăznețe și mai robuste. Colecțiile de jachete ale sezonului sunt perfecte pentru o garderobă cu ținute casual de iarnă și piese elegante de week-end. Unele piese vestimentare sunt amestecate pentru a crea un aspect puternic, cu o notă de contrast ridicată și finisaje ușoare – pentru un rezultat final cât mai rafinat. Tehnicile inovatoare aplicate țesăturilor sunt completate cu piese vestimentare ce includ fire țesute în straturi, adăugând astfel o notă de adâncime jachetelor. De asemenea, pentru a oferi colecției o componentă caldă pe timpul iernii, tricotajele beneficiează de linii inspirate din ținutele sport – cu finisaje luxoase.

Culorile alese pentru noua colecție de iarnă sunt simple și neutre, ele adăugând căldură și detalii texturate costumului clasic; culorile sunt mai strălucitoare și mai îndrăznețe, rezultatul final fiind o personalitate mult mai atrăgătoare. Nuanțele de gri, negru și albastru constituie alegerea perfectă pentru sezonul rece, culorile fiind unele deosebit de practice. Culorile sezoniere sunt Tan sau Camel, variantele pregătite fiind regăsite în piese vestimente perfecte și elegante, în timp ce textilele adaugă o linie de modernitate. Fiecare stil se potrivește, colecția de paltoane propusă de Scabal având incluse toate componentele perfecțiunii. De la cel mai nobil Cașmir, amestec de Vicuña sau fire obținute din par de Cămilă, toate se regăsesc în diverse varietăți de greutăți și finisaje. Mai multe detalii despre colecțiile Scabal aici (www.scabal.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here