Savoir Beds, despre somn și sănătate

0
1085
Savoir Beds

Savoir Beds – un somn bun este fundamental pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Deci, pe măsură ce viața accelerează, produsele realizate de Savoir Beds te ajută să încetinești. O companie care a rezistat la numeroase provocări în ce privește somnul de calitate, creând paturi la un standard de lux din materiale naturale, utilizând tehnici tradiționale, fiecare dintre acestea fiind lucrate manual. De altfel, Savoir Bed realizează mai puțin de 1000 de paturi pe an, intenția companiei fiind de a produce cele mai bune paturi din lume.

Savoir Beds ( Felix)

O poveste începută în anul 1905, atunci când Richard D’Oyly Carte a implementat în cadrul Hotelului Savoy (Londra) un nou standard de lux. Oaspeții beneficiau de propriile lor băi – cu apă curentă caldă și rece – iluminat electric și “camere ascendente”, cunoscute astăzi ca ascensoare sau lifturi. Cum niciun pat existent la acel moment nu respecta aceste standarde de lux, D’Oyly Carte s-a gândit să creeze unul. Rezultatul este vizibil și astăzi, Savoir Beds și spiritul care guvernează abordarea mărcii regăsindu-se în fiecare pat produs aici. Căptușeala relaxantă și ușoară sunt produse în vestul Londrei și Țara Galilor. În loc de mașini, artizani calificați lucrează cu atenție la suporții din lemn de stejar.

Savoir Beds (Gallery)

Este antiteza unei linii de producție, un artizan preluând un pat personalizat de la început și până la finalizarea lui. Savoir Beds se străduiește să motiveze fiecare talent, încurajând totodată calitatea excepțională a produselor. Durează trei ani până ce un ucenic reușește să învețe acest meșteșug și o viață întreagă pentru a-l perfecționa. Misiunea unei companii de talia Savoir Beds este de a oferi fiecărui client cel mai confortabil și elegant pat cu putință. Iar soluțiile alese sunt unice – de la suportul optimizat și până la plasarea arcurilor – alături de alegeri practice nelimitate în ce privește țesăturile contemporane. Patru modele de paturi explorează gama de lux, toate fiind potrivite pentru un somn cât mai odihnitor.

Savoir Beds (State Blue)

Iar ideea de la care se pleacă în realizarea unui astfel de pat se regăsește în dorințele fiecăruia dintre dumneavostră. Dimensiunile, materialele și țesăturile pot fi personalizate pentru a crea o piesă de mobilier unică. Prin natura produselor la comandă, fiecare cerință a viitorului proprietar este luată în considerare. Plecând de la paturi pentru yacht-uri și până la cele care au ca sursă de inspirație arhitectura unei anumite clădiri, trecând prin imprimeurile matrialelor care le îmbracă, posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Cele 14 showroom-uri globale invită clienții la o încetinire a activităților curente și la explorarea unei game de lux care începe de la o nevoie fundamentală: somnul. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.