Home WATCHES Șase ceasuri de lux sub 6000 de Euro

Șase ceasuri de lux sub 6000 de Euro

0
79

Șase cesuri de lux – Breitling, Baume & Mercier, Jaeger-LeCoultre sau IWC… acestea sunt câteva dintre numele cele mai dorite pe mâna dumneavoastră. Evident, când vorbim despre ceasurile de lux, mulți se gândesc la prețurile ce includ cel puțin cinci cifre. Cu toate acestea, există o serie de modele ce pot fi achiziționate la prețuri competitive, în cadrul articolului nostru încercând să vă oferim o selecție de ceasuri de lux cu prețuri de sub șase mii de euro.

Baume & Mercier Clifton Baumatic

Baume & Mercier Clifton Baumatic – în luna ianuarie, odată cu evenimentul SIHH, modelul Baumatic era aplaudat în unanimitate de pasionații orologeriei. Un model ce beneficia de un mecanism nou, acesta fiind dezvoltat de Baume & Mercier și grupul Richemont în centrul de Cercetare & Inovare din cadrul Manufacture ValFleurier. Mecanismul încorporează cele mai noi inovații – un “balans” din siliciu – oferind o rezervă de putere de cinci zile, carcasa ceasului fiind realizată în stil clasic. Prețul de achiziție al unui astfel de model este de circa 2000,00 Euro – mai multe detalii aici (www.baume-et-mercier.com).

Breitling Superocean Heritage II 46

Breitling Superocean Heritage II 46 – un ceas ce a sărbătorit cea de-a șaizecea aniversare în 2017, modelul beneficiind de o ramă metalică și o inserție ceramică de înaltă tehnologie ce oferă o rezistență mărită la zgârieturi și șocuri. Caracteristici precum cadranul lizibil și un mecanism certificat COSC, cu un diametru de 45 mm și o carcasă robustă – ce rezistă la o presiune de până la două sute de metri – garantează modelului Superocean Heritage II 46 tot ceea ce își dorește un aventurier de la un astfel de ceas. Prețul de achiziție este de aproximativ 3800,00 Euro – mai multe detalii aici (www.breitling.com).

IWC Pilot's Watch Mark XVIII Edition "Antoine de Saint Exupéry"

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Antoine de Saint Exupéry” – beneficiar al unui cadran în nuanțe de tabacco și al unei curele Santoni din piele și cusături contrastante, ceasul este una dintre numeroasele ediții speciale realizate în cinstea lui Antoine de Saint-Exupéry. Caracteristicile opționale includ o carcasă din oțel de 40 mm, un mecanism automat cu afișarea datei și indicatoare supradimensionate plasate în centrul cadranului, precum și un avion Lockheed P-38 Lightning gravat pe spatele carcasei. Prețul de achiziție este de circa 4500,00 Euro – mai multe detalii aici (www.iwc.com).

TAG Heuer Carrera Heuer 02

TAG Heuer Carrera Heuer 02 – un ceas care beneficiează de un mecanism realizat in-house (Heuer 02), prin acest model fiind sărbătoriți cei cincizeci și cinci de ani de existență. O carcasă solidă de 43 mm, scară tahimetrică pe cadran și forma skeleton vin să completeze designul acestui ceas. De altfel, TAG Heuer oferă nu mai puțin de treisprezece variante ale modelului Carrera Heuer 02, printre ele enumerând cele din oțel, carbon, ceramică sau aur, fiecare dintre acestea având o brățară metalică, ceramică sau variante de curea din cauciuc sau piele. Prețul de achiziție este de circa 4800,00 Euro – mai multe detalii aici (www.tagheuer.com).

Cartier Santos

Cartier Santos – timp de aproape un secol, forma pătrată elegantă și colțurile rotunjite ale modelului Santos au făcut parte din peisajul Haute Horlogerie. Ceasul imaginat de Louis Cartier pentru Alberto Santos-Dumont în 1904 este disponibil anul acesta în mai multe variante, sursa de inspirație regăsindu-se în modelul original. Cu un plus… Santos dispune două curele – din oțel și aur, piele de aligator sau vițel – acestea putând fi schimbate cu ușurință datorită sistemului QuickSwitch. Prețul de achiziție este de aproximativ 5000,00 Euro – mai multe detalii aici (www.cartier.com).

Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic

Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic – un ceas elegant, cu atingere vintage, alături de precizia și fiabilitatea unui mecanism automat. Inspirat de Memovox Polaris 1968, modelul beneficiează de un design dive-watch, carcasa din oțel având o dimensiune de 41 mm și finisaje ce îmbunătățesc lizibilitatea. Ceasul poate fi purtat cu o curea din piele sau metalică, ambele fiind ușor de schimbat. Prețul de achiziție este în jur de 5600,00 Euro – mai multe detalii aici (www.jaeger-lecoultre.com).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here