Saint Laurent x SUPER73, e-Bike exclusivă!

0
116
Saint Laurent x SUPER73 (e-bike)

Saint Laurent își face intrarea în universul vehiculelor cu două roți, odată cu semnarea parteneriatului cu producătorul de biciclete SUPER73. Realizată în ediție limitată, Bicicleta electrică produsă cu SUPER73 va debuta pe piață la începutul anului 2022.

e-Bike (foto Saint Laurent)

Eticheta de modă oferă bicicletei propriul său stil, acoperind întregul cadru în negru-mat clsaic, scaunele și mânere din piele personalizată. de asemenea, Bicicleta beneficiează de un singur far, detaliile de branding ale mărcii fiind prezente pe șa și anvelope. Design-ul bicicletei a fost conceptualizat și realizat de Anthony Vaccarello (Creative Director-ul etichetei de modă). Bine de știut, e-Bike-ul se bazează pe modelul S2.

Bicicleta

Cu o putere instalată de 2.000 watt, bicicleta poate oferi posesorului o viteză maximă de 45 km/oră. Elementele de design sunt completate de materiale de înaltă calitate, precum cadrul realizat din aliaj ușor de avion. De asemenea, frânele cu disc sunt completate de autonomia – estimată de producător – de circa 65 kilometri. O asociere inteligentă este disponibilă, dacă luăm în calcul compatibilitatea cu dispozitivele iOS sau Android.

Detaliu (foto Saint Laurent)

Bicicleta electrică Saint Laurent x SUPER73 este deja disponibilă la vânzare, prețul anunțat fiind de 6.500 dolari. Modelul poate fi achiziționat prin intermediul platformei de comerț electronic a etichetei de modă sau în magazine selectate. Realizată în ediție limitată, Bicicleta se bucură de semnătura exclusivă a mărcii, cu un stil elegant și atemporal. Mai multe detalii pot fi regăsite pe site-ul Saint Laurent sau SUPER73.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.