Royal Salute, colecție specială Richard Quinn!

0
23
Royal Salute Richard Quinn Edition (foto articol: Royal Salute)

Royal Salute este unul din producătorii de whisky care au mers mână în mână cu creativitatea și design-ul. Maeștrii whisky-ului scoțian nu sunt autorii unora dintre cele mai cunoscute blend-uri, dar au și cele mai frumoase decantoare.

Richard Quinn – ediție Royal Salute 21 Year Old

O relație strânsă cu domeniul creativității care se regăsește în cea mai nouă colecție Couture. Evidențiind armonia dintre whisky și modă, colecția Royal Salute Couture este inspirată de modelele florale ale lui Richard Quinn. Ediția Royal Salute 21 Year Old Richard Quinn este prezentă într-un ambalaj inspirat de modelele florale ale designer-ului. Sticlele sunt disponibile în culori opozabile, pentru a atrage pasionații de modă și whisky.

Colecție specială

Colecția Couture, prezentată pentru prima data în cadrul evenimentului London Fashion Week, va avea un sezon anual. În interiorul decantorului, Royal Salute a apelat la master blender-ul Sandy Hyslop pentru a cera un amestec unic. Un produs care vine să întruchipeze lucrările florale ale designer-ului Richard Quinn. Sandy Hyslop a selectat 31 malt-uri, maturate cel puțin 21 ani, rezulttatul fiind un whisky puternic parfumat.

Detaliu ediție Royal Salute 21 Year Old by Richard Quinn

Deși blend-ul Royal Salute nu este dezvăluit, se presupune că notele sale florale include whisky din regiunea Speyside (Scoția). “Colecția Couture aduce un omagiu uneia dintre cele mai creative și dinamice industrii. Acest amestec întruchipează aceeași energie și inovație. Procesul amestecului necesită atenție constantă de-a lungul procesului de amestec. Rezultatul promite o experiență senzorială de neratat”, spune Sandy Hyslop.

Experiență creativă

“Colaborarea a fost o experiență uimitoare. Am asistat la diferitele etape de creație a produslui, o experiență care a devenit o sursă de inspirație puternică. Colaborarea noastră a fost un proces creativ și sunt încântat de rezultatul parteneriatului nostru. El încapsulează pasiunile domeniilor noastre într-un mod modern. Îmi place ideea că design-ul creat de mine va fi prețuit de colecționari și pasionații de modă”, spune Richard Quinn.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.