Royal Salute, ediție de artă cu Kate MccGwire!

0
29
Royale Salute & Kate MccGwire

Îmbinând artele plastice și whisky-ului rafinat, colaborarea aduce în prim-plan colecția “The Art of Wonder” a mărcii Royal Salute. Un moment prielnic pentru marcă de a oferi publicului o lucrare colaborativă semnată de artistul Kate MccGwire!

Kate MccGwire & Paragon (foto Royale Salute)

Creat cu delicatețe de Sandy Hyslop – master blender-ul Royal Salute – volumul inaugural aduce un amestec “52 Year Old”. Amestecul omagiează anul 1953, perioadă când a fost înființat producătorul de whisky și încoronată Regina Elisabeta a II-a. “Primul volum din colecția The Art of Wonder reflectă dorința noastră de a impinge limitele artei meștegului individual. Totodată, lansăm cea mai veche creație a n0astră”, menționează Sandy Hyslop.

Produsul

Produsul se deschide cu arome fructate și note de fructe de pădure, nuci confiate și stejar, finișul fiind unul bogat. “Este un moment palpitant”, spune Sandy Hyslop. “Este un privilegiu să amestec whisky-uri prețioase aflate la apogeul a ceea ce au putut să realizeze înaintașii mei”. Whisky-ul este găzduit într-un decantor realizat manual de artizanii Dartington Crystal. Piese de artă , decantoarele sunt poleite cu foiță de aur de 24 carate.

Paragon & Decantor whisky (foto Royale Salute)

Sursa de inspirație a decantoarelor a fost regăsită în sculpturile spectaculoase ale artistului Kate MccGwire. Născută în Norwicjh, Kate explorează granițele esteticii și spațiului prin intermediul sculpturilor sale. Plecând de la aceste premise, colaborarea unește lumea băuturilor fine cu universul artei de înaltă clasă. Cu piese expuse în toată lumea, MccGwire are ca sursă de inspirație Scoția, locul unde Royale Salute își produce whisky-urile.

Lucrarea

Fiecare decantor este decorat cu pene complicate și foițe de aur, liniile curbe fiind inspirate din lucrările artistului. Decantoarele sunt însoțite de una dintre cele 21 piese de artă create special pentru această ediție de whisky. Cele două piese sunt plasate într-o cutie specială din lemn și un album de artă care detaliează această colaborare. “Sursa de inspirație am regăsit-o în alambicurile distileriei Stathisla”, spune Kate MccGwire.

Detalii aici – PARAGON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.