Romanian Retro Racing, etapă pe Motorpark

0
115
BMW Classic Car

Romanian Retro Racing ajunge la a treia etapă din calendar pe 9 august și marchează jumătatea sezonului competițional pentru autovehicule istorice pe circuit. Spre deosebire de celelalte etape desfășurate până acum, când pista a fost împărțită alături de alte discipline, duminică istoricii vor avea întreg circuitul la dispoziție doar pentru ei și prețioasele doamne. Odată cu această etapă, organizatorii Campionatului anunță o nouă clasă la categoria Regularitate pe Circuit – Moto Istorice, iar printre înscrieri se numără modele consacrate precum Simson SR2 (1960) sau Norton 750 Commando (1972).

Romanian Retro Racing (BMW Safety Car)

Apetitul concurenților pentru două roți și deschiderea organizatorilor spre a oferi o manifestare completă a culturii retro pe circuit au condus la înființarea acestei clase, în care participanții vor puncta pe durata a trei etape, până la finalul sezonului competițional 2020. În paralel cu desfășurarea etapei de pe 9 august, Retromobil Club România aduce la Motorpark sărbătoarea anuală Retromobil Fest.

Romanian Retro. Racing (linie de start)

Desfășurat în cadru restrâns datorat situației COVID-19, Retromobil Fest, cu susținerea BMW România, aduce la circuit experiențe artistice în pur stil retro. Adrian Mitu, pictorul oficial al Concursului de Eleganță de la Sinaia (CES), Alexandru Mariș, artistul care recreează mașini promit povești de excepție. Accesul spectatorilor încă nu este permis la competițiile sportive, așa că ziua de duminică va fi transmisă LIVE de la Motorpark pe paginile de Facebook ale BMW România,

Romanian Retro Racing (Porsche & BMW classic car)

Romanian Retro Racing, FRAS, Retromobil Club România și Eurosport. Comentariul va fi asigurat de Alexandru Șeremet (PR BMW România și prezentator al Concursului de Eleganță de la Sinaia). Transmisia de duminică vine în completarea cursei Romanian Endurance Series de sâmbătă, 8 august. Şi asceasta paote fi urmărită pe mai multe pagini de Facebook, inclusiv cea a evenimentului, dar şi BMW România, FRAS, Retromobil Club România și Eurosport.

Detalii aici: ROMANIAN RETRO RACING

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here