Rolls-Royce, vânzări record în 2019

0
71
Rolls-Royce Ghost Zenith Collection

Rolls-Royce a anunțat un record istoric în ce privește vânzările anuale, 2019 oferind o performanță globală inegalabilă a companiei fondate în urmă cu 116 ani. Un total de 5152 de autoturisme au fost livrate către clienți din peste 50 de țări din întreaga lume, o creștere cu 25 de procente față de exercițiul financiar din 2018. Cu aceste rezultate istorice, Rolls-Royce continua să contribuie semnificativ la performanța generală a acționarului, BMW Group.

Rolls-Royce – Torsten Muller-Otvos (CEO Rolls-Royce Motor Cars )

Comentând rezultatele, Torsten Müller-Ötvös (CEO-ul Rolls-Royce Motor Cars), a declarat: “Această performanță este cu totul diferită față de succesul vânzărilor din anul anterior. În timp ce sărbătorim aceste rezultate remarcabile, suntem conștienți de promisiunea noastră cheie – față de clienții noștri – aceea de a menține brand-ul în segmentul exclusivist. Suntem încântați că am reușit o creștere de 25% în cursul anului 2019. Cererea la nivel internațional a SUV-ului Cullinan a determinat acest succes și este de așteptat să se stabilizeze pe parcursul anului 2020. Este un testament al calității și integrității produselor noastre, a credinței și pasiunii clienților noștri, a îndemânării, dăruirii și determinării excepționalei echipe de la sediul central Rolls-Royce, precum și a rețelei de distribuitori pe care o avem la nivel internațional”.

Rolls-Royce Falcon Wraith

Practic, vânzările mărcii au crescut în toate regiunile pe parcursul anului, determinate de o cerere puternică a clienților pentru toate modelele mărcii. Astfel, America de Nord a păstrat statutul de top (aproximativ o treime din vânzările globale), urmată de China și Europa (inclusiv Marea Britanie). Țările individuale care au obținut vânzări record sunt Rusia, Singapore, Australia, Qatar și Coreea de Sud. În cursul anului 2019, autovehiculele Rolls-Royce au fost vândute în peste cincizeci de țări din întreaga lume printr-o rețea globală de 135 de dealer locali. De asemenea, constructorul britanic a anunțat – ca parte a angajamentului său pentru o creștere durabilă pe termen lung – inaugurarea a două noi reprezentanțe ale mărcii: Rolls-Royce Motor Cars Brisbane și Rolls-Royce Motor Cars Shanghai Pudong.

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Modelul Phantom își păstrează primul loc în gama de modele a companiei, Dawn și Wraith continuând să domine segmentele lor; o creștere puternică fiind înregistrată pe tot parcursul anului 2019. Cullinan – SUV-ul mărcii britanice – a avut, de asemenea, parte de o cerere puternică din partea clienților, în special cele în avans, având și cea mai rapidă creștere a vânzărilor post-lansare din istoria gamei. În noiembrie 2019, marca și-a completat familia cu ajutorul edițiilor Black Badge, cu adăugarea Cullinan Black Badge – alături de variantele Ghost, Dawn și Wraith – toate aceste modele fiind foarte solicitate de clienții aflați în căutarea unei expresii individuale cu ajutorul mărcii britanice. Reamintim, modelele Rolls-Royce sunt disponibile și în România prin Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest. Detalii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here