Rolls-Royce, expoziție Black Badge

0
283

Rolls-Royce a prezentat modelul “Black Bedge” in 2013 cu scopul de a atrage un alt segment de public decat cel obisnuit, constructorul britanic descriindu-I pe acestia drept “tineresc si foarte increzator”. De altfel, producatorul britanic a decis sa colaboreze cu unii dintre cei mai buni fotografi ai momentului pentru a realiza o sedinta foto in diferite parti ale capitalei japoniei – Tokyo.

Tokyo – Black Badge. Sursă foto – Rolls-Royce

Rezultatul? O serie de fotografii realizate intre 2017 si 2019, acestea urmand sa fie vizionate in cadrul unei expozitie de fotografie denumita “Black Badge: Tokyo After Hours”. Un total de optesprezece fotografii vor fi expuse in perioada 8 – 13 iulie la reprezentanta Rolls-Royce din Tokyo. “Black Badge: Tokyo After Hours” prezinta toate cele trei modele Black Badge – Down, Wratith si Ghost Black Badge – acestea urmand sa fie prezentate in pavilionul expozitional. De altfel, Tokyo reprezinta o alegere interesanta, care surprinde caracterul unic al automobilelor Black Badge, pe masura ce prezinta fundalul uimitor al metropolei japonez; mai ales atunci cand este surprinsa viata de noapte din Tokyo.

Tokyo – Black Badge. Sursă foto – Rolls-RoycePrimul dintre fotografi este Yoshifumi Ogawa (de origine japoneza), acesta surprinzand un Wraith in districtul plin de viata Ginza – alaturi de un autoturism Ghost – in timp ce britanicul Mark Riccioni a fotografiat Magma Red Dawn Black Badge in Akihabara, un orasel tehnologic, precum si pe strazile rezidentiale din Nakameguro. In cele din urma, fotograful Darren Chan (originar din Singapore) a fost atras de stralucirea vie a districtului Shinjuku, el alegand sa imortalizeze – pe fundalul plin de viata – un model Wraith Black Badge. De altfel, dl. Paul Harris (Director regional Rolls-Royce Motor Cars Asia-Pacific) a declarant:

Tokyo – Black Badge. Sursă foto – Rolls-Royce

“Emblema Black Badge se simte acasa in Tokyo, aceste uimitoare automobile Rolls-Royce venind sa onoreze clientii japonezi ai marcii – putin peste 40% dintre modelele Ghost, Wraith si Dawn livrate in Japonia fiind din categoria Blac Badge, diversitatea vizuala a orasului Tokyo vorbind despre succesul marcii in randul clientei japoneze – tehnologia si comertul intreprins de acestia, pe deoparte, industriile creative si arta traditionala, pe de alta parte. Le multumesc si ii felicit pe fotografi pentru modul cum au reusit sa surprinda esenta Black Badge pe strazile acestui extraordinar oras”. Mai multe detalii despre modelele marcii sunt disponibile aici (TOKYO).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.