Rolls-Royce, imagini cu noul Silver Bullet

0
136
Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

Rolls-Royce este astăzi, poate, cel mai cunoscut automobil de lux produs în Marea Britanie, un exemplu tipic a ceea ce înseamnă eleganța, tehnologia și rafinamentul unui autovehicul premium. Cu ceva timp în urmă vă anunțam lansarea unei ediții limitate Dawn Silver Bullet, astăzi având ocazia să vă prezentăm și primele imagini oficiale cu acest model în mediul natural, pe drum deschis, automobilul fiind primul dintre cele comisionate de clienții diviziei Collection Cars care a rulat pe linia de producție de la Global Centre of Luxury Manufacturing Excellence din Godwood (West Sussex – sediul central al mărcii).

Rolls-Royce (Dawn Silver Bullet)

Autovehiculul este surprins pe malul Lacului Garda (cel mai mare lac din Italia), o serie de fotografii în mișcare și drone surprinzând modelul Dawn Silver Bullet în diferite locații, inclusiv pe șosele și tunelele din regiunea de nord a Italiei. De asemenea, portofoliul fotografic include și imagini statice, realizate în aer liber, subliniind expresia carismatică a autovehiculului. Sub soarele Peninsulei Italice, Rolls-Royce Dawn Silver Bullet își trăiește numele, călătorind de-a lungul mediului rural italian cu viteză și precizie. Vopseaua sa ultra-metalică (Brewster Silver) reprezintă o legătură vibrantă cu modelele iconice din trecut, precum Silver Dawn, Silver King, Silver Silence sau Silver Spectre.

Rrolls-Royce (Dawn Silver Bullet – Detaliu)

Drophead-ul Rolls-Royce cu patru locuri este acum transformat într-un roadster adaptabil cu două locuri, odată cu adăugarea unui elegant Aero Cowling – cu finisaj din titan – ce vine să crească viteza acestui model al colecției. Lansat în cursul anului 2020, autoturismul Rolls-Royce Dawn Silver Bullet este o interpretare contemporană a spiritului unui roadster clasic și a celei mai bune experiențe de conducere, oferind șoferilor pasionați un amestec sublim de relaxare și rafinament, alături de un sentiment emoționant de libertate fără compromisuri. În fine, trebuie să menționez că modelul Dawn Silver Bullet a fost limitat de constructorul britanic la doar cincizeci de exemplare pentru întreaga lume.

Detalii aici: ROLLS-ROYCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here