Rolls-Royce, micro-mediu curat la bord

0
23
Rolls-Royce (Spirit of Ecstasy)

Rolls-Royce – atunci când au dezvoltat cea mai recentă generație de produse de lux, inginerii companiei au căutat să crească calitatea excepțională a aerului din interiorul autovehiculelor la un nivel de puritate fără precedent. Prin utilizarea celui mai nou senzor și a tehnologiei de filtrare Nanofleece, marca a creat cel mai curat micro-mediu disponibil din interiorul unui autovehicul, completând senzația de oază oferită deja de design-ul și materialele utilizate în cabina unui Rolls-Royce.

Rolls-Royce (cabină bespoke)

Importanța protejării clienților împotriva particulelor dăunătoare de carbon și polen, precum și a virusurilor sau a diferitelor bacterii, a fost una dintre prioritățile constructorului britanic și, începând cu anul 2015, toate automobilele Rolls-Royce au beneficiat de echipamente de filtrare a aerului de ultimă generație. De exemplu, pentru noul model Rolls-Royce Ghost – care urmează să-și facă debutul în toamna anului 2020 – această tehnologie a fost dezvoltată pentru a încorpora numeroase îmbunătățiri hardware și software, servicii cunoscute general sub numele de Micro Environment Purification System.

Rolls-Royce (interior cabină)

De asemenea, au fost introduși senzori de detectare a impurității aerului (Impurtiy Detection Sensors), aceștia facilitând trecerea automata a prizei de aer proaspăt la modul de recirculare (Recirculation Mode) dacă sunt detectate niveluri ridicate de contaminare a aerului. Acesta canalizează tot aerul din cabină printr-un filtru Nanofleece, care este capabil să îndepărteze aproape toate particulele ultra-fine, viruții și bacteriile din micro-mediul unui vehicul în mai puțin de două minute. În urma implementării acestei tehnologii, clienții vor putea să pre-seteze în viitor micro-mediul din interiorul unui automobil – prin intermediul unei aplicații – pregătind urcarea la bord.

Detalii aici: ROLLS-ROYCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here