Rolls-Royce a lansat accesoriul Pursuit Seat

0
617
Rolls-Royce Cullinan (Pursuit Seat)

Rolls-Royce, cunoscutul constructor de automobile de lux britanic, propune clienților săi un accesoriu reinventat pentru lumea contemporană. Denumit “Pursuit Seat”, scaunul păstrează standardele înalte de calitate ale mărcii, dar rămâne fidel conceptului original, clienții putând să se bucure acum de confortul acestui accesoriu indiferent de activitatea depusă sau locul unde călătoresc.

Rolls-Royce – Pursuit Seat

Cum confortul se află la baza automobilelor Rolls-Royce, scaunul este realizat manual din piele de cea mai bună calitate. Noul “Pursuit Seat” este o re-imaginare contemnporană a scaunului portabil tradițional, el fiind produs în departamentul Bespoke Collective din cadrul Home of Rolls-Royce (Goodwood, West Sussex). Fidel conceptului original, scaunul aduce confort indiferent de locul unde călătorești, accesoriul oferind ușurință în stilul de viață tot mai diversificat al clienților mărcii. Fie că te afli la pescuit sau urmărind o dronă în zbor, poate o sesiune de pictură în mijlocul naturii, “Pursuit Seat” reprezintă un accesoriu conceput pentru a îmbunătății experiența de viață a posesorilor de Rolls-Royce.

Rolls-Royce (Pursuit Seat – detaliu închis)

“Căutăm să cream accesorii care să îmbunătățească stilul de viață al clienților noștri. La fel ca orice obiect personalizat, fiecare detaliu al scaunului “Pursuit Seat” a fost proiectat cu minuțiozitate, ulterior el fiind produs #Bespoke cu ajutorul celor mai bune materiale. Combinarea dintre fibra de carbon, aluminiu polișat și pielea de cea mai bună calitate demonstrează încă odată arta meșteșugului contemporan”, a declarat Matthew Danton (Bespoke Designer în cadrul Rolls-Royce Motor Car). La fel ca în cazul unui motor Rolls-Royce, la proiectarea acestui accesoriu au fost luate în calcul doar cele mai fine materiale – aplicate cu precizie de cei mai buni meșteri ai constructorului britanic de automonile de lux.

Rolls-Royce (Pursuit Seat – detaliu lanternă)

Suportul principal al scaunului “Pursuit Seat” este produs din fibră de carbon și aluminiu polișat, ceea ce îi confer acestuia un raport optim între rezistență și greutate. Reglabil pe înălțime, scaunul este proiectat pentru a oferi cel mai bun confort. Ca detaliu, atunci când te hotărești să mergi la un eveniment de motorsport sau un spectacol în aer liber, un buzunar discret te ajută să-ți păstrezi biletele de intrare. Totodată, o lanternă de micid imensiuni din aluminiu – finisată cu logo-ul Rolls-Royce – este păstrată în balamua scaunului, asigurând posesorului o întoarcere în siguranță la bordului autovehicului. Suprafața exterioară este finisată cu ajutorul celei mai bune piei, ștanțată cu emblematicul “Spirit of Ecstasy”.

Rolls-Royce (Pursuit Seat – detaliu husă)

Cei care optează pentru acest accesoriu pot alege dintr-o gamă largă de culori personalizate pentru a se potrivi cu interiorul mașinii lor. Având la bază tehnici avansate de design, piciorul scaunului beneficiează de un suport ușor evazat la capătul lui – ceea ce îi conferă o aderență sporită – el putând fi utilizat atât pe un teren cu iarbă, cât și pe unul mai moale. Scaunul este perfect pentru modulul de recreere Cullinan, reflectând caracterul #EffortlessEverywhere al mașinii; dimensiunile compacte și îmbrăcămintea elegantă din piele îi permit să fie depozitat discret în orice automobil Rolls-Royce. Accesoriul este disponibil individual, cât și în pereche, prin intermediul reprezentantului oficial din România. Detalii aici: ROLLS-ROYCE

Mail multe informații aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.