Roger Dubuis a lansat “Drop Collection”

0
227
Roger Dubuis Drop Collection

Roger Dubuis, o manufactură cu sediul în Geneva, trăiește cu îndrăzneală sub motto-ul “No rules, Our game”, un joc condus de impetuozitate, exces și extravaganță, elemente care fac parte din AND-ul mărcii orologere. Inovator, brand-ul îndrăznește să fie diferit și își pregătește cu atenție cea mai recentă aventură într-un teritoriu neexplorat până acum, odată cu lansarea “Roger Dubuis Drop Collection”. O adevărată surpriză pentru fanii mărcii, obișnuiți cu piesele spectaculoase ale manufacturii elvețiene, noile ceasuri oferind un nou sens ideii de inovare programului “Drop Collection”.

Roger Dubuis (Excalibur Flying Tourbillon – Red)

Ca parte din apreciatul “Q Lab” al mărcii, această serie unică de cesuri prezintă numeroasele moduri prin care inginerii manufacturii continua să-și depășească limitele, creând modele excepționale cu ajutorul design-ului iconicelor modele skeleton ale mărcii orologere. Cea mai recentă aventură a mărcii elvețiene va dispune de o gamă unică de ceasuri, acestea fiind oferite sub sloganul “Now or Never” pentru perioade “Flash”, de la 24 de ore și până la maximum o lună.

Roger Dubuis (Excalibur Flying Tourbillon – Green)

Cu avantajul suplimentar al livrării rapide – de două până la patru luni – “Roger Dubuis Drop Collection” reprezintă o oportunitate excepțională de a se vă alătura pasionaților mărcii orologere. Totodată, sincronizând hotărârea mărcii de a face realitate din sloganul “Now or Never”, vânzarea fiecărui ceas va fi însoțit de o numărătoare inversă captivantă pe platforma de comerț electronic a mărcii. Cea mai recentă inovație – Drop Collection” – reprezintă p incursiune într-o lume în care plăcerea, libertatea și impetuozitatea sunt atributele cele mai importante ale epocii noastre.

Roger Dubuis (Excalibur Flying Tourbillon – Blue)

În final, se naște întrebarea: De ce ar trebui să încălcați regulile pentru a reinventa jocul? Ei bine, ar trebui să vă gândați la sloganul campaniei “Now or Never” și răspunsul este oferit rapid: te alături sau nu mărcii. Dacă crezi că este perfect pentru tine, atunci nu-mi rămâne decât să te îndrum către platforma de comerț electronic sau să vă abonați la newsletter-ul manufacturii pentru a fi la curent cu programul dezvoltat pentru pasionații care trăiesc viața la maxim. Detalii aici: ROGER DUBUIS

Mai multe informații aici: WHEELS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here