Roberto Cavalli, un nou Creative Director

0
528
Fausto Puglisi (Roberto Cavalli)

Roberto Cavalli a decis să reîmprospăteze echipa de conducere, în perspectiva relansării sale. După ce l-a numit pe Ennio Fontana în funcția de Director General, eticheta de modă italiană a mai făcut un pas pentru completarea echipei, numindu-l pe Fausto Puglisi în postul de Creative Director. Născut în Sicilia (Italia), stilistul – cu sediul în Milano – a preluat imediat funcția de consultant pentru linia de design a mărcii, prima lui colecție urmând să fie disponibilă publicului în cursul lunii ianuarie 2021.

Fausto Puglisi (Emanuel Ungaro)

Conform unui comunicat de presă, “Toate funcțiile de design din cadrul Roberto Cavalli vor fi coordonate de Fausto Puglisi”. Reamintesc, Roberto Cavalli se află în plină restructurare sub conducerea noului proprietar – Dico Group (proprietate a miliardarului Hussain Sajwani) – care a preluat compania de la fondul de investiții Clessidra și a rămas fără Creative Drirector după plecarea de anul trecut a lui Paul Surridge. “Sunt mândru și onorat pentru numirea în conducerea creativă a acestei extraordinare etichete și, mai ales, să continui promovarea plină de farmec și sofisticată a lui Roberto Cavalli”, a spus Fausto Puglisi. “Sunt dornic să-mi dezvolt ideile despre incluziune și frumusețe, alături de amplificarea dialogului între diverse culturi”.

“Aceasta numire este o ocazie unică de a scrie un nou capitol în istoria Cavalli, celebrând în același timp tradiția italiană a artizanatului de prim rang”, adaugă F. Puglisi. Totodată, conform unei declarații oferite de Ennio Fontana, “Puglisi aduce o experiență bogată mărcii noastre. Este un designer perfect capabil să înțeleagă și să reinterpreteze moștenirea și esența lui Roberto Cavalli”. De menționat, Fausto Puglisi deține eticheta omonimă, aceasta fiind prezentă în mod regulat la show-urile de modă din Milano. În trecut, acesta a mai colaborat cu etichete precum Blumarine și Versace, înainte de a devein Creative Director al mărcii Ungaro, debutul la conducerea mărcii realizându-se în cadrul prezentărilor din martie 2013. Detalii aici: ROBERTO CAVALLI

Mai multe detalii aici: JEWERLY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.