Ritz-Carlton, primul resort în Insulele Maldive!

0
602
Ritz-Carlton Maldive (Insula Fari)

Ritz-Carlton a inaugurat primul său resort în Maldive. Reședința este situată la 10 minute (45 minute cu barca) de mers cu hidroavionul de Aeroportul Interanțional Velana (Malé). Construit pe Insula Fari (Atolul de Nord Malé), resort-ul se bucură pe plaje cu nisip alb și lagune turcoaz.

Ritz-Carlton Maldive (Zonă lounge)

De asemenea, spațiile de cazare sunt plasate deasupra apei și pe malul insulei, acestea beneficiind de un design uimitor. Inspirația are ca sursă formele circulare ale lagunei, vânturile oceanice și natura ciclică a mediului natural al insulei. De remarcat, este prima locație inaugurată de Ritz-Carlton în Insulele Maldive. “Extinderea în această destinație reprezintă un pas important pentru noi, fiind un moment perfect pentru dezvoltarea portofoliului. Turiștii sunt în căutare de noi oportunități de explorare, relaxare și frumusețe naturală”, spune Donna McNamara (Vicepreședinte Ritz-Carlton).

Despre cultura ospitalității

Întrebată despre diferențierea față de alte grupuri de ospitalitate, D. McNamara a spus: “Expansiunea rămâne o prioritate pentru noi. Vrem ca fiecare proprietate să constituie poarta de intrare în culturile în care noi ne desfășurăm activitatea. Insulele Maldive oferă maim ult decât un mediu fizic, serviciile naostre fiind concentrate la viața bogată de aici”. Oaspeții vor avea la dispoziție 100 de vile pe apă sau malul oceanului, precum și serviciile unui majordom dedicat.

Ritz-Carlton Maldive (Centru Spa)

Oaspeții vor beneficia de cursuri de gătit tradiționale, meciuri de cricket și sesiuni de arte/meserii pentru copii. Centrul Spa este situat în mijlocul resort-ului și oferă tratamente cu nisip încălzit, nuci de cocos sau ierburi native. Pot fi accesate sesiuni subacvatice, conduse de experți precum Jean-Michel Cousteau (în cadrul unui parteneriat de lungă durată). Cele patru secțiuni ale resort-ului includ o “Insulă Culinară”, aceasta găzduind preparate din Japonia, Italia, Liban sau China.

Servicii rafinate de cazare

În cadrul resort-ului regăsim și un restaurant cu stele Michelin – Summer Pavilion – originar din Singapore. Fiecare vilă dispune două sau trei dormitoare, piscină privată, spații de relaxare în aer liber și acces la plajă. În funcție de poziționarea vilei, oaspeții vor putea beneficia și de dușuri exterioare sau hamace peste apă. Totodată, resort-ul a fost conceput pentru a minimiza impactul asupra mediului natural al insulei și oceanului.

Ritz-Carlton Maldive (Zonă dormitor)

Materialele utilizate sunt prefabricate, în timp ce panourile solare și geamurile sunt folosite pentru a reduce amprenta de carbon. În fine, serviciile conexe includ un club pentru copii, terenuri de tenis și o zonă pentru sporturi nautice. Tot aici regăsim și un studio de fotografie bine utilat, acesta oferind echipamante și cursuri de specialitate. În cazul în care doriți un sejur aici, accesați pagina Ritz-Carlton pentru detalii de preț și condiții de cazare. (copyright foto: Ritz-Carlton)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.