Rimowa a lansat prima colecție de ochelari

0
235
Rimowa (Colecție permanentă de ochelari)

Rimowa, cunoscutul producător de bagaje de călătorie din aluminiu, a lansat recent prima sa colecție permanentă de ochelari. Cu o istorie întinsă pe mai mult de o sută douăzeci de ani, marca germană de lux (parte a conglomeratului de lux LVMH) a creat prima sa colecție de ochelari ca răspuns la nevoile noilor generații de consumatori. Pentru realizarea noilor modele, compania a aplicat același know-how tehnic ca și în cazul genților de călătorie, gama beneficiind de două linii unisex – Rimowa Bridge și Rimowa Rim, alături de acestea regăsind și o gamă optică – Rimowa Air.

Rimowa (colecție Bridge)

Prima colecție Rimowa – aferentă sezonului de primăvară/vară – cuprinde trei forme clasice, disponibile în mai multe tonuri de culoare, modelele de excelență fiind coordonate cu design-ul genților de călătorie ale mărcii. Trio-ul de siluete sunt variantele binecunoscutelor forme aviator – piese esențiale atât pentru segmentul de aviație cât, mai ales, pentru piloți – o legătură important, întru-cât detaliile ondulate ale producătorului de bagaje din germania au fost inițial inspirate din fuselajele de avion. Stilul Bridge este produs din două bucăți de mască suprapuse și ansamblate cu ajutorul niturilor, o trimitere la trecutul tehnic al mărcii, reducând astfel din volumul suplimentar.

Rimowa (colecție Rim)

În ce privește modelul Rim, aceasta este realizată din acetat, un procedeu prin care materialul este aplicat manual direct pe lentilă. Elemente metalice – cu finisaj de paladiu – sunt incorporate ca o trimitere discretă la semnătura unică a mărcii. Totodată, modelul Air ne conduce cu gândul la robustețea unui avion, ochelarii fiind confortabili și bine adaptați la uzura de zi cu zi. Toate cele trei stiluri sunt concepute pentru a rezista rigorilor unei călătorii, indifferent de distanța parcursă, fiecare pereche de ochelari fiind disponibilă într-o cutie cu semnătura mărcii. În fine, ochelarii pot fi cumpărați prin intermediul platformei electronice a mărcii, prețul de pornire fiind de 320 Dolari.

Detalii aici: RIMOWA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here