Rimowa & Fendi, valiză în ediție limitată

0
45

Rimowa lansa (luna trecuită) o campanie impresionantă, în centrul acesteia aflându-se celebrități precum Karl Lagerfeld, Martha Stewart și Carine Roitfeld. Astăzi, cunoscutul brand din industria bagajelor vine cu o nouă colaborare din grupul LVMH, de data aceasta fiind vorba de o valiză din aluminiu ce poartă o dublă semnătură cu logo-ul “F”.

Carcasa este una prietenoasă, învelișul exterior din aluminiu permițând valizei să arate diferit în funcție de condițiile de iluminare din locul unde se află. În același timp, mânerele din piele neagră “Cuoio Romano” – poziționate în partea superioară și laterală a valizei – oferă un constrast elegant, binevenit, în timp ce o centură galbenă se desfășoară pe mijlocul acesteia. În interior regăsim o căptușeală neagră din neopren – cu logo-ul FF imprimat în relief – un sistem denumit “Flex-Divider” păstrând piesele vestimentare în ordine, oferind în acelați timp un spațiu cât mai funcțional cu putință. Această valiză face parte din celebrarea celor optzeci de ani de existență ai companiei Rimowa, noul model fiind o asociere perfectă între cele două mărci iconice.

De altfel, după cum declara domnul Alexandre Arnault (Director Executiv al mărcii), “Rimowa înseamnă design, durabilitate și artizanat”. “O mare parte din clienții noștri provin din industria modei. Prin urmare, am dorit să ne apropiem un brand angrenat în industria modei, acest fapt contituind un mix perfect în crearea acestui model. Considerăm Fendi un partener potrivit, având în vedere AND-ul și atitudinea lor în ceea ce privește obiectele “distractive” produse, această valiză oferind tot ce este mai bun din expertiza companiei. Practic, cele două echipe de creație au lucrat în comun la realizarea acestei valize”, adaugă domnul Arnault. Începând cu 27 noiembrie, valiza este disponibilă pentru cumpărare în boutique-rile Fendi și Rimowa din întreaga lume, putând fi comandată și pe (www.fendi.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here